Munkatársaink

Takács Kata vagyok 2000 óta a Napos Oldal Alapítvány elnöke . Munkaköröm, szociális szervező, 2006 óta dolgozom az alapítványnál, de önkéntesként kezdtem 1996-ban. Az első táborban segítőként vettem rész, majd a táborokat vezettem. Elődöm tragikus halála után kénytelen voltam beletanulni a szervezés, forrásteremtés és a vezetés bonyolult folyamatába is, de a mai napig az intézeti fiatalokkal vagyok a legszívesebben. Ezt a „munkát” nem lehet nem végezni, amíg egészségem engedi végezni is fogom. A sérült gyerekek mosolya, ragaszkodása határtalan és minden plusz munkáért többszörösen kárpótol. Nagyon örülök, hogy ilyen jó csapatot tudhatok magam mellett, és büszke vagyok, hogy alapítványunkat súlyos fogyatékos munkatársak működtetik sikeresen.
„A szeretet gyógyítja az embert, azt is, aki adja, azt is, aki kapja!”

Dombi Mátyás

Dombi Mátyás vagyok. Az alapítványnál főleg a HR részleg az enyém. Munkaügyek, Logisztika, kit hova küldjek, és a Pályázati anyagok kezelése. De emellett sok más feladat is megtalál: táborok rendezvények intézése, a webmester pátyolgatása, a napos mesekönyvek szétosztása, és a legfontosabb a gördülékeny munka biztosítása.

Kácsor-Macska Zsuzsanna vagyok. 1982-ben születtem látássérültként. Általános iskolai tanulmányaimat a Vakok Általános Iskolájában végeztem Budapesten, majd Kiskunmajsán a Dózsa György Gimnázium Idegenforgalmi Szakközépiskolájában érettségiztem 2002-ben. Egyik legfontosabb célom az, hogy a bennem lévő belső erőt, küzdeni akarást megosszam olyan emberekkel, akik valamely nehézségük miatt nem látják a tovább vezető utat maguk előtt, ezért jelentkeztem a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karára Általános Szociális Munkás Szakra, ahol 2006-ban diplomáztam. 

Sziasztok!
   Korom Eszter vagyok. Mindenkinek, aki ezt a honlapot olvassa és rám klikkelt, azt ajánlom, hogy fontolja meg a mottómat: Mindig az adott napból hozd ki a maximumot.

Az alapítványnál 2020 július óta dolgozom, de a végzettségem ( gyógypedagógiai asszisztens, magyar- műv. szerv. tanárnő ) és a személyiségem ( pl.: empátia) hozzásegítettek, hogy bekerüljek ebbe a jó csapatba. Hátrányom lett az előnyöm. Jól meg tudom érteni, az idős vagy sérült emberek kiszolgáltatottságát. Fő profilom az alapítványnál az idős gondozás, takarítás. Szabadidőmben szeretek beszélgetni, a családommal lenni.

A nevem Prisztavok Zsuzsanna, Békéscsabán születtem 1966.06.03.-án, itt éltem 45 éves koromig.

Elvégeztem a Svéd frissítő masszázst, amit főképpen a gondozottakon, barátaimon, családtagjaimon alkalmaztam.

május 10. óta vagyok alkalmazásban a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítványnál, ahol, mint masszőr és adminisztrátor dolgozom.

A webmester vagyok.
Feladatom a gépek karbantartása,
a weboldal és Facebook tartalmak kezelése.
Nem vagyok közösségi lélek, a humán rész nem hozzám tartozik.