Társkeresés

Itt a helyed, ha szerelmet, barátságot, levelezőpartnert, vagy csak társat keresel egy kirándulásra!
• Az apróhirdetésed lehet rövidebb-hosszabb.
• A szexuális ajánlatokat nem közöljük!
• Személyenként havonta egy hirdetést közlünk!
• Az egy évnél régebbi hirdetéseket töröljük
A helyesírásra és az érthetőségre figyelj! Ez az első, amit lát rólad a másik! 🙂
A BEKÜLDÖTT HIRDETÉSEKET MEGJELENÉS ELŐTT MUNKATÁRSUNK ELLENŐRZI!Lakatos Erika üzenete:
Latasserult vagyok 3 eve, es keresem a párom
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.26.

Norbi üzenete:
sziasztok.39 éves vagyok,alig láto vagyok 2013 ota.borsod megyében tiszaujvárosban lakom.olyan lányal ismerkednék aki el tudná fogadni az állapotomat.szőkés barna rövid hajam van,172 cm,70 kg.facebookon szabo norbert kukac néven meg tudtok találni.de szivesen barátkozom,beszélgetnék.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.26.

Kiss László üzenete:
26 éves vagyok,enyhén járáshibás jó megjelenésű,érettségizett.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.25.

Láng Réka Mercédesz üzenete:
Sziasztok! Először is örülök, ha megismerhetlek, kedves Idegen, én is, mint mindenki más, ismerkedésre adtam a fejem. Volt a múltban pár próbálkozásom párkapcsolatok terén, de sajnos egyik partnerembe sem voltam igazán szerelmes és nekem fontos az érzelmek megélése, magam is elég érzelmes vagyok. Dióhéjban: a nevem Réka, 33 éves, Esztergomban élő, nagyon enyhén mozgáskorlátozott hölgy vagyok. Szinte semmiben nem szorulok segítségre! Nem szépítem, valóban ez az igazság! Kerékpározom, sétálok a 13 éves kis bolognese kutyusommal minden nap, olvasok, rendbe tartom a környezetem, az öltözködés terén is igényes és elegáns, de laza megjelenésem van. Szeretek komoly és mély dolgokról beszélgetni, nyitott vagyok sok témára! Van kedved megismerni? Fotót kölcsönösen küldünk egymásnak! Ez alapfeltétel, hogy lássuk kivel tartjuk a kapcsolatot! Gyönyörűséges napot kívánok!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.25.

Sinka Szabolcs üzenete:
Sziasztok ! Sinka Szabolcs vagyok 40 éves Mezőgyánban egy Békés megyei kis faluban lakom rokkantnyugdíjas ként mivel gyerekkorom óta beteg vagyok Szeretem a házköröli munkát a háziállatokat és a természetet én egy komoly kapcsolatot kereső fiú vagyok aki keresi élete párját jobban rosszban együtt vagyunk segítjük egymást és ott vagyunk egymásnak jobban rosszban és akár a bajban az örömben és szeretjük egymást
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.20.

László üzenete:
Sziasztok, én egy 40 éves fiatalos, 175 cm magas 70 kg. nő személyében 2018.03.06.-án stroke, korlátozottan tudok beszélni. Budapesten lakom. “olyan lányt –, és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. partnert, akár csak – barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? . Amiket írtam még nem az egész sztorim, de szívesen elmesélem ?? ismerj meg
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.20.

Richard üzenete:
Hol találom meg esetleg lelkitársam akivel motiválnánk egymást, az Élet szép oldala felé? Ne csak befordulva szomorúságban, roszkedvűen egyedül elmulni?
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.20.

Tóth Zoltán üzenete:
50 éves vagyok, látás sérült. Szeretnék egy olyan hölggyel megismerkedni, aki így is elfogadna. Természetesen, elfogadok más fogyatékosságú hölgyet is, nemcsak látás sérültet, és nem a külsejük alapján ítélem meg az embereket. Nem írom le, hol lakom, mert senkit sem szeretnék kizárni az ismerkedésből, úgyis együtt döntjük el a továbbiakat.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.19.

Telkes Viktor üzenete:
Kereslek 20-40 éves korig, Budapest, Vác, Dunakeszi, Vámosmikola, Kemence térségből. Lehetsz gyermekes elvált vagy szingli. Ne igyál, gyerekem nincs de nem akadály, munkám vagyonör, hobbim számitogép szerelés, van kutyám növérem Londonban. Szüleimmel élek kertes házba Pest megyében Vámosmikolán.
Facebook: Telkes Viktor Gyula (piros londoni telefonfülkébe állok a profilképemen).
skype: telkesviktor94
telefonszámom:27376227
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.18.

Kocsis Mónika üzenete:
Társam, párom, barátom keresem ezen az oldalon . 1973 – ban születtem, és egyetemet végeztem, de 2006 – ban egy komoly orvosi műhiba miatt mozgáskorlátozottá váltam . Társam keresem egy fiatal ember személyében, aki még a mozgáskorlátozottság ellenére is szépnek lát, és el tud fogadni . Mivel én egyetemet végeztem, jó lenne, ha a társam legalább érettségizett lenne . Ismerjük meg egymást, keress meg . M
Kapcsolatfelvétel: monikakocsis73gmail.com
2021.05.13.

Attila üzenete:
30-40 éves korig keresem azt a kedves hölgyet, akinek életéből már csak egy társ hiányzik. Jómagam egyetemet végeztem, és saját egzisztenciával rendelkezem. Mozgáskorlátozott vagyok, de állapotom nem akadályoz a mindennapi életben. Ha állapotod mellett szintén teljes értékű életet élsz, önellátó vagy, és eltartod magad, szeretsz élményeket gyűjteni, és ezeket az élményeket meg is osztanád valakivel, kérlek jelentkezz. Magamról levélben többet is elárulok. Kérlek, csak akkor írj, ha tényleg társat keresel, és nem mást.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.12.

Meződi Antónia üzenete:
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit! 57 éves vagyok,egyedül élek,társat, barátot keresek budapesti egyedülélő enyhén sérült férfi személyében.Jó lenne találkozni,összejárni elmenni mászkálni a városban sétálni a Duna parton laza programokat csinálni.Én egészséges vagyok,de szivesen elfogadok egy mozgássérült férfit aki magányos és szeretetre vágyik. Mindenkinek sok sikert kivánok!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.10.

Szénai Attila üzenete:
Sziasztok!! 48 èves születèsem óta enyhén mozgássérült vagyok,jobb kezemet nehezen használom,sántítok, és van egy kis beszèdhibám.Bő kèt ève porckorongsèrvet kaptam, megműtöttek, azóta csak könyök mankóval tudok közlekedni.B.A Z. megyèben lakom.Kedves,megèrtő hölgyet keresek, ismerkedès, barátság,ha esetleg úgy alakul, komoly kapcsolat céljából.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.09.

Kocsis Mónika üzenete:
Társam, párom, barátom keresem ezen az oldalon . 1973 – ban születtem, és egyetemet végeztem, de 2006 – ban egy komoly orvosi műhiba miatt mozgáskorlátozottá váltam . Társam keresem egy fiatal ember személyében, aki még igy is szépnek lát, és el tud fogadni . Mivel én egyetemet végeztem, szeretném, ha a párom legalább érettségivel rendelkezne . Nem eltartót, vagy szolgát, inast keresek . Társat, akivel boldogabbá tehetjük egymás napjait . Keress meg, ismerjük meg egymást ! M
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.05.07

Danaida üzenete:
Sziasztok! Rossz a külsőm, és több betegségem is van. Ezek miatt nem lehet párom, más okból nem is szeretnék. Ezért régebben szabadidőpartnert kerestem, bár nem találtam senkit, így már csak levelezőpartnert keresek. De olyat, aki nem nyomja a fejemet a sárba még jobban, nem sulykolja belém, hogy nekem jó lesz a legalja munka is a lehető legszerényebb anyagiakkal, mert minden munkára szükség van, és mindent meg kell csinálni. Főleg nem, amikor ő maga karriert épít, és biztos a háttere. Mert magának meg a családjának a legjobbat szeretné. Akkor nekem mért a lehető legrosszabbat? Ez a hozzáállás rajtam nem segíti, sőt. Nekem olyan valaki kell, aki biztatna egy egyszerű lányt, hogy próbálja meg egy kicsit többre vinni, jobb lehetőségeket találni. Mert meg kell próbálni. Jelenleg nem tudok senkivel sem találkozni. Egy ásványvízre sem tudnálak meghívni, és ráadásul endokrin betegségem van, ami miatt kozmetikushoz kellene mennem tali előtt, de ezt most nem tudom megoldani. Rettentően csúnya tőle az arcom. Nehéz körülmények közé kerültem. Idő, amíg összeszedem magam, ha egyáltalán sikerül. Épp ezért keresek valakit, aki kicsit biztatna. Sem család, sem barátok nem állnak mögöttem. Valaki mentsen meg! Lehetsz lány vagy fiú, akárhány éves, én 37 vagyok.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.04.20

Gábor üzenete:
Kedves Olvasóm! Gábor vagyok, 37 éves, enyhén értelmi sérült. Rehabilitációs munkát végzek lakhelyemen, Kecskeméten.
Szüleimmel élek, jó körülmények között. Magányos vagyok, ezért szeretnék hasonló hölggyel találkozni. Sokat olvasok, szeretek könyvtárba járni. Sokat segítek idősebb szüleimnek. Kizárólag Kecskeméten ismerkednék.
Kapcsolatfelvétel: 06/76 413-330
2021.04.07

Wicker Anikó üzenete:
Szia Kedves Olvasóm! Pár szót magamról,és a gondolkodásomról ,de elsősorban az igényeimről szeretnék írni. Társra szeretnék találni ebben a rohanó világban,ahol nem jut idő egymásra. Tudom ez egy nagy kihívás az életben,főleg akkor ha így 55, éves létemre tolószékbe vagyok kényszerülve. Bács-Kiskun megyében élek,elég vidékies a hangulata,de én ezt szeretem,és elhozza a nyugalmat a mindennapjaimba. Egyedül nem vagyok képes ellátni magam,ezért segítségre szorulok a mindennapokban. Hiányzik az életemből a megértő társ,a barát,a szerelem, mondhatnám,hogy magányos vagyok,és szeretetre vágyom. Gondolhatod,hogy ha erre vágyom,akkor ezt tudom adni is, annak aki kiérdemli. Elég nyitott vagyok,mégis vannak megszokásaim,talán ahogy mindenki másnak is. Szeretnék kimozdulni,és sétálni menni,piknikezni,újra értelmet nyerni az életemnek. Kicsit neki keseredtem mostanában,hogy oly sokan elutasítóan állnak hozzám,de nem vagyok hajlandó feladni ! Biztos vagyok benne,hogy ebbe a nagyvilágba nekem is szántak egy igazi társat. Őt keresem! Én egy 55 és 56 éves közötti férfi keresek . Aki olvassa írásomat, most azt hiszi hogy én egy szolgát keresek magam mellé pedig ez nem így van. Én csak olyan, társat keresek, aki állapotomnál, fogva elfogad, hű és szerető társam, lenne egy életen, át és nyitott lenne egy ilyen kapcsoltra. Nem dobna, el egy idő után mint egy rongyot. Most azt gondolják, sokan, hogy ilyen állapotban, mint én vagyok, hogy lehet egy kapcsoltban, élni, pedig úgy gondolom, hogy lehet. Aki még nem élt ilyen kapcsoltban, az honnan tudhatja ??? Rólam tudni, kell azt hogy én egy ragaszkodó és szerető ember vagyok, nem sértésként írom, hanem , én a saját tapasztalatból, tudom, hogy egy mozgássérült, ember mit én vagyok jobban, tud ragaszkodni, és szeretni, mint egy egészséges ember természetesen, ha ez kölcsönös és nem egyoldalú , a másik fél részéről . Elnézést kérek az egészséges embertársaimtól, de én ezt így gondolom. Én a személyes kontaktusnak , vagyok a híve és mert az írás lassan, megy és meg tetszett az őszinte írásom, nem kell mást tenned , csak meg csörrenteni a számon, és én visszahívlak, de csak kizárólag számmal, hívj. Rejtett számú hívó meg sem próbálkozzon , mert nem veszem fel. A külföldi és emelt díjas számot nem hívok vissza ! Nagyon, kérem hogy szélhámosok, és kalandok kíméljenek, bohócnak, már öreg vagyok !!!! Én enyhén mozgássérült, vagy enyhén, beszédhibás, vagy enyhén hallássérült, úr hívását várom ! Aki netán így is el tudna, fogadni, egy életen át , és megbecsülést, és szeretett , kapnák tőle még ilyen állapotban is és nem dobna el mint egy rongyot egy idő után, és állapotomnál, és nem használna ki. Netán boldogságban, tudnák, élni, ilyen állapotban, is. Az ország bármelyik részéről meg csörgethetnek, de hangsúlyozom, hogy csak számmal,köszönöm ! Facebookon így találnák, így találnak, meg hogy Anikó Wicker Kérem csak az jelöljön be aki úgy érzi hogy egy idő után, tudna, találkozni, velem, még ilyen állapotban is. Még egyszer hangsúlyozom hogy szélhámosok, és kalandorok kíméljenek ! Tudom, hogy most van ez vírus veszély. Olyan 55 vagy 56 éves emberel szeretném, felvenni, a kapcsolatot természetesen , először csak telefonon, fent említett mód szerint még egy kérésem, olyan emberel, szeretnék, netán találkozni , aki elvégeztette magán a vírustesztet , vagy már be oltatta , magát a vírus ellen,netán a személyes találkozáskor be tudja, mutatni ,nekem,az igazoló orvosi papírt. Megnyugtatna , hogy ő már nem vírus hordózó, mert nem szeretném, elkapni. Remélem aki olvassa az írásom, megérti. Szép napot kívánok minden sortársamnak !
Kapcsolatfelvétel: 0630/273-5056
2021.04.01

Gyenge Krisztián üzenete:
Ismerkedni, barátkozni szeretnék. Jómagam hivatalosan diagnosztizált “AUTISTA” vagyok 41 éves.
Szüleimmel élek Heves megyében Sarudon.
Szeretek kirándulni, horgászni, bringázni, fényképezni.
Korban hozzám illő hölgyet keresek barátkozás, ismerkedés céljából Heves megye, illetve Egerből.

Kapcsolatfelvétel:
Facebook: https://www.facebook.com/gyenge.krisztian.1/
Skype: gyengekrisztian
[email protected]
2021.03.22

Telkes Viktor Gyula üzenete:
szia keresek 20-38 éves korig hölgyet budapest-dunakeszi-göd-vác-szob-bernecebarátiból lehetsz gyermekes nem akadály,lehetsz hallás,látássérült,független ,elvált,gyermekes,ne igyál,telefonszám 27376227 ,skype telkesviktor 94,facebook telkes viktor gyula piros londoni telefonfülke
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.03.19

Ati üzenete:
30-as évei közepén járó diplomás férfi tartós kapcsolat céljából diplomás hölgy társaságát keresi. Olyan hölgyet keresek, akire számítani lehet egy kapcsolatban. Enyhe, önellátó mozgássérült vagyok.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.03.08

Szabó Zéta üzenete:
Mozgássérült vagyok, magányos. Egyedül nem jó mert pl. az örömöket, élményeket nem tudom megosztani senkivel. Van hasonló kedves Hölgy tag itt, akinek lenne kedve beszélgetni, tapasztalatot cserélni?Levelezésben többet tudunk meg egymásról.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.03.04

Csaba üzenete:
Ez a pesti férfi (46) levelezne, és még a virágot is szereti, vagyis a növényeket, némelyik viszontszereti, működik
a kémia meg a biológia, amúgy se kutyája, se macskája, vagyis cica épp van, más is, de kutya tényleg nincs, csak
egy szándék, levelezni, mert írni jó, és milyen jó olvasni, nem csak az eget nézni, télen úgyis olyan halovány a nap, mintha egy szomszéd rendszerből sütne át.
Azt gondoltam egy látássérült lány, nő talán jobban megérti a nem jó látásomat, de végül is nem ez számít, hanem
hogy jó legyen, ahogy a dalszövegíró mondja, úgyis benn a titok, benn az agyban.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.01.11

István üzenete:
István vagyok, 38 éves. Borsod megyében élek. Gerincferdülés miatt mozgássérült vagyok. Kb. 170 cm magas.
Nem használok segédeszközt. Nincs káros szenvedélyem. Szeretem a természetet és az állatokat. Hobbim: sport,
filmek, természetfotózás, főzés. Mottóm: a boldogság csak akkor igazi, ha van kivel megosztani! 🙂 Ha szívesen megismernél, várom leveled! 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.01.04

Telkes Viktor Gyula üzenete:
Sziasztok, komoly kapcsolatot keresek lehetsz látás, hallássérült. Gyermek nem akadály nem gond,
Munkám vagyonőr, szabadidőmbe kertészkedem, számítógépet javítok,keresek hölgyet 20-tól 44 éves korig,
Budapest és Pest megyében, Szob Dunakeszi Vác Zsámbék térségből lehetsz szingli vagy elvált gyermekes is
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2021.01.01

Nerilla üzenete:
Sziasztok! Budapesti, 35 éves mozgássérült nő vagyok, teljes életet élek, segédeszköz használatára
nem szorulok, biztos munkahelyem, saját lakásom van. A társ azonban hiányzik az életemből.
Szeretek kimozdulni itthonról, elmenni programokra vagy csak leteríteni egy pokrócot nyáron a fűbe
és gyönyörködni a csillagokban, naplementében.
Olyan férfit keresek, aki biztos anyagi háttérrel, megélhetéssel rendelkezik és önellátó életmódot folytat.
Nem, vagy csak részben szorul segítségre. Ha látássérült vagy, akkor nem én vagyok az, akit keresel.
Hatalmas kudarc és kínlódás egy olyan kapcsolat, soha többet nem szeretném átélni.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.12.21

Roland üzenete:
Sziasztok! 31 éves, egyedülálló férfi vagyok Szabolcs megyéből. Régebben is nehezen ismerkedtem, főleg a kapcsolat-teremtés, ami nehezen ment, a mostani időkben viszont a lehetetlen határát súrolja. Szeretnék ismerkedni egy kedves, értelmes, megértő, szerény, 18-35 év közötti nővel. Külsőleg nincsenek nagy elvárásaim. Egy helyes, átlagos testalkatú nő, vagy aki kicsit vékonyabb/ teltebb, ideális számomra. Olyan enyhén sérült társam keresem, aki nem anyagias, akinek fontosabb hogy egy férfi hogy bánik vele. Úgy gondoltam itt nagyobb eséllyel találok egy ilyen lányt. Főleg Szabolcs, Hajdú és Borsod megyéből ismerkednék.
Köszönöm, hogy elolvastad. Minden jót és sikeres társ-/ barátkeresést kívánok!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.12.07

Kati üzenete:
Talált itt valaki, valaha is társat? Én csak levelezőpartnert keresek, s még azt se találtam..
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.12.04


Azbeta13 üzenete:
“Milyen napod volt?”
Úgy szeretném végre megkérdezni valakitől minden nap végén, hosszú éveken át.
Igen, jól sejted kedves Olvasóm, hosszú távra tervezek…..lehet, hogy pont Veled.
Téged kereslek, ha korod 35-45 év, optimista és vidám természetű vagy, nem
keseregsz a nyavalyád miatt. Én sem teszem, mint ahogy sokan mások sem.
Mindenkinek van egy keresztje, csak a mérete, súlya különbözik, illetve, hogy
ki meddig cipeli. Én bizony csak akkor fogom letenni, amikor az megvan írva.
Viszont könnyebb lenne, ha ketten cipelnénk tovább…..persze a tiéddel együtt.:)
Rólam tudni érdemes: 40 éves, pozitív beállítottságú csaj vagyok Pest megyéből.
Gyengénlátóként, de nem vakként keresem LÁTÓ társamat.
Előre bocsánatot kérek, de ezt nagyon komolyan gondolom és
KIZÁRÓLAG látó férfiak jelentkezését várom…..,
hogy megkérdezhessem: Milyen napod volt? 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.12.02


Joci üzenete:
41 éves, megváltozott munkaképességű férfi, enyhén sérült bp-i. társát keresi tartós,
komoly kapcsolat céljából 30-43 év között. Fényképes bemutatkozó leveleket várok.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.11.11


Kati üzenete:
Kati vagyok, 39 éves. 10 éves korom óta izomsorvadássom van, jelenleg kerekesszékkel közlekedek.
Szolnok megyében élek, egy kis kertes házban. Szívesen beszélgetnék veled, ha te is úgy gondolod 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.11.09


Kiss János üzenete:
55 éves férfi keresi társát. 40-57 év közötti budapesti hölgyek jelentkezését várom.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.28


PAncsi2020 üzenete:
Sziasztok! ha van kedvetek egy pesti 38 éves vak csajszival levelezni akár e-mailben akár postán szívesen veszem. Szeretek jönni-menni kreatívkodni beszélgetni, olvasni barátokkal beülni, jó is az:))) ha szimpi voltam várom üzeneteiteket a megadott címre. Társat nem keresek.. szép estét/napot ki mikor olvassa.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.27


Bartos Tamás üzenete:
Üdvözöllek, Tamás vagyok. Nagykátán lakom, családi környezetben.
Kedves, segítőkész, aktív és pozitív személyiség vagyok.
Hiányosságom, hogy a születési alapbetegségemen mellett kissé hadarok.
Keresem a hozzám hasonló adottságokkal rendelkező, kedves hölgy ismeretségét,
hosszú távú, tartós kapcsolat céljából. Együtt kiegészítjük egymást!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.23


Atti üzenete:
Ismerkednék. Mozgássérült vagyok, én is. 39 éves Férfi.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.21


Roland üzenete:
Sziasztok! 22 éves, Asperger-szindrómás fiú vagyok, Pest megyében élek.
18-30 közötti lányt keresek elsősorban online levelezésre, ismerkedésre,
a többi majd alakul. Nos, az életben kevés barátom van, nehezen megy
az ismerkedés. Úgy gondoltam, hogy megpróbálok a neten ismerkedni,
beszélgetni. Mivel nagyon kevés barátom van, ezért nagyon nincs kivel
megbeszélni a dolgaim, szívesen beszélgetni róla egy levelezőtárssal.
Remélem találok egy megértő lányt.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.20


Gábor üzenete:
Sziasztok! Én rokkant vagyok. Szívesen utaznék a környéken Békés megyében, nem messze kb 50km- ig,
Valakivel aki szeret menni, buszozni. Annyi a kitétel hogy előbb ismerkedjünk meg egy icipicit.
-Pár levélváltás legyen. Közösen is el lehet dönteni hova menjünk. Most ennyi a többit levélben.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.19


Ami üzenete:
Sziasztok! Amanda vagyok, 32 éves, Fejér megyében élek. A látásom sajnos nem az igazi,
de nem szorulok segédeszközökre. Elsősorban barátokat, levelezőtársakat keresek, később
bármi lehet belőle. Lehet, hogy barátok leszünk, lehet, hogy nem egymást keressük, de az
is lehet, hogy egy életre szóló kapcsolat. Nem így terveztem, hogy keresnem kelljen, de
ezt dobta a gép. A pandémia szerintem mindannyiunk életét felforgatta, jött a home office,
a bezártság, az elszigetelődés, a világ különböző táján ragadt barátok, bizonytalanság, kétségek..
Sokféle vagyok, vannak hibáim, hiszen senki sem tökéletes. Szeretek beszélni, túl sokat is, néha
türelmetlen vagyok. Szeretem, ha tartalmas eszmecserét tudunk folytatni. Nem számít a korod,
hogy hol élsz vagy hogy milyen fogyatékosságod van, csak legyél jó beszélgetőpartner.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.19


Vígh Richárd üzenete:
Sziasztok!
Párom keresem. 18-38 év közötti lányok, nők személyében. 2 munkahelyem van, biztos jövedelemmel.
Én, egy 29 éves, kerekesszékes mozgássérült fiatalember vagyok, de ennek ellenére viszont teljesen önellátó,
semmiben nem igénylem mások segítségét, olyannyira nem, hogy teljesen egyedül élek életvitelszerűen egy
Bp-i albérletben. Tudok járni kerettel és bottal is. Nagyon magányos vagyok, remélem, hogy van itt hasonló,
és meg találjuk egymás lelkét. Írjatok bátran, és ne félj megismerni puszi!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.17


Csilla üzenete:
Sziasztok! Csilla vagyok. Kerekesszékes. 51 éves. Budapesten élek.
Korban hasonló férfi jelentkezését várom, de kicsi kor küiönbség
fel – le nem számít. Anyi a lényeg eltudjon fogadni.
Ha nem vagy mozgássérült és megfogott a hirdetésem nyugodtan írj.
Vagy ha esetleg többen is írtok igyekszem mindenkinek válaszolni..
Budapestiek jelentkezését várom elsősorban, az esetleges későbbi
találkozás megkönnyítése érdekében.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.14


Nagy Péter üzenete:
Sziasztok! 190 cm magas, jó kiállású, diplomás, kedves, intelligens férfi vagyok, lábsérült.
Kedves hölgyekkel beszélgetnék, leveleznék, aztán majd alakul közös belátás szerint.
Lehetsz végtagsérült, kerekesszékes, mankós…nem gond.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.14


Tóth Imre üzenete:
Enyhén sérült 41 éves fiatalember megértő párját keresi.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.14


Vivien üzenete:
Sziasztok!
Enyhén látássérült nőként, klasszikus értékek mentén keresem társamat felejthetetlen, közös élmények átéléséhez.
Amit tudni érdemes rólam:
Optimista, humoros, vidám természetnek tartom magam. Szeretem a kettesben töltött passzív pihenést, de a sportos, kirándulással tarkított hétvégekre sem mondok nemet. Az éjszakai élet nem vonz. Több területen is otthonosan mozgok, követem a világ és az ország gazdasági illetve politikai helyzetét, éppen úgy, mint a legújabb szépirodalmi könyvkiadásokat, vagy a legújabb tárlatok nyitásokat. Nyitott vagyok mindenfajta kulturális program iránt.
Szeretek utazni. Ami motivál az a jövő, benne egy jól működő kapcsolattal, ami nem hullik szét néhány év múlva.
Mi az, amit nem keresek?
Kétely, játszma, számítás, hazugság, titok, önzés, társas magány.
Mi az, amit keresek?
Bizalom, biztonság, összetartás, egység, őszinteség, törődés, szeretet, érzelmi intelligencia és szexuális kultúra. Természetesen ezt én is viszonoznám.
Ki lenne számomra az „ideális”?
Szerintem nincs olyan, hogy ideális, de ha hasonlóan gondolkozunk, az előnyt jelent. Egy érett, humoros, kedves férfit keresek, akinek van önálló véleménye, nem riad vissza a kihívásoktól. Legyen fontos számodra a tartás, az értékrend,
a kapcsolat, a minőségi együtt töltött idő. Ne a realytik, celebek, közösség oldalak töltsék be az értéket az életedben.
Még folytathatnám a monológot, de a fentiek alapján már biztosan alkottál rólam egy képet.
Ha látsz bennem fantáziát, írj. Lehet, hogy pont egymást keressük! 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.12


Tóth Tamás (Efrém) Zoltán üzenete:
Tamás (Efrém) vagyok, aspergeri autista, bölcsészkutató, mackós, 189cm magas, 34 éves,
görögkatholikus, konzervatív, 126-os intelligencia kvóciensű (IQ), nem-harmónikus
intelligencia-struktúrájú, jóképű, miskolci férfi.
Keresem a Társamat, egy Hölgyet, aki — lehetőleg — neurotípikus, empatikus, türelmes,
szeretőszívű, orthodox vagy görögkatholikus keresztény, duci, 16 – 48 év közötti, tartós
kapcsolat és családalapítás céljára.
Kötődöm Miskolchoz, nem szeretnék elköltözni. Nagycsaládot szeretnék. AMHN!!!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.10


Morovics László üzenete:
Sziasztok Neven Morovics László. Pest -megyében lakom Százhalombattán.
Értelmileg sérült. Komoly kapcsit keresek, aki nem csap be. Kor 35-40 évesig,
és mer találkozni is. Lehetsz sérült vagy ép is. Facebookon fent vagyok
Morovics Lászlo néven. Százhalombatta vagy Budapest környékéről írjatok
vagy hívjatok telefonon a szám: 06/30 854 97 80
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.09


Vécsei Gábor üzenete:
Vécsei Gábor vagyok. 37 éves. Enyhe fogyatékos, beszédhibás. Rokkant nyugdíjas, rehab munkában dolgozom.
Szüleimmel élek Szeretek olvasni, könyvtárba járni. Szeretem az állatokat.
Keresem egy hasonló érdeklődésű lány társaságát.
Kapcsolatfelvétel: 06 76 / 41 33 30
2020.10.05


Zsolt üzenete:
Zsolti vagyok 31 éves Nyíregyházán lakok. Betegségem miatt, nagy ügyekben segítségre van szükségem.
Szeretnék egy barátnőt találni aki elfogad. Szeretek internetezni, rejtvényt fejteni olvasni sétálni kirándulni,
szalonnát sütni, bográcsozni. Szeretem az autókat, motorokat, buszokat, kamionokat, régiségeket, várakat, múzeumokat, kastélyokat, nemes épületeket, természetet, szép tájakat, állatokat, növényeket.
Akinek szimpatikus vagyok írjon.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.10.01


Wicker Anikó üzenete:
Szia Kedves Olvasóm!
Pár szót magamról, és a gondolkodásomról, de elsősorban az igényeimről szeretnék írni. Társra szeretnék találni ebben a rohanó világban, ahol nem jut idő egymásra. Tudom ez egy nagy kihívás az életben, főleg akkor ha így 55 éves létemre tolószékbe vagyok kényszerülve. Bács-Kiskun megyében élek, elég vidékies a hangulata, de én ezt szeretem, és elhozza a nyugalmat a mindennapjaimba. Egyedül nem vagyok képes ellátni magam, ezért segítségre szorulok a mindennapokban. Hiányzik az életemből a megértő társ, a barát, a szerelem, mondhatnám, hogy magányos vagyok, és szeretetre vágyom. Gondolhatod, hogy ha erre vágyom, akkor ezt tudom adni is, annak aki kiérdemli. Elég nyitott vagyok, mégis vannak megszokásaim, talán ahogy mindenki másnak is. Szeretnék kimozdulni, és sétálni menni, piknikezni, újra értelmet nyerni az életemnek. Kicsit neki keseredtem mostanában, hogy oly sokan elutasítóan állnak hozzám, de nem vagyok hajlandó feladni! Biztos vagyok benne, hogy ebbe a nagyvilágba nekem is szántak egy igazi társat. Őt keresem! Én egy 53 és 56 éves közötti férfi keresek. Aki olvassa írásomat, most azt hiszi, hogy én egy szolgát keresek magam mellé pedig ez nem így van. Én csak olyan, társat keresek, aki állapotomnál, fogva elfogad, hű és szerető társam, lenne egy életen, át és nyitott lenne egy ilyen kapcsoltra. Nem dobna, el egy idő után mint egy rongyot. Most azt gondolják sokan, hogy ilyen állapotban, mint én vagyok, hogy lehet egy kapcsoltban élni, pedig úgy gondolom, hogy lehet. Aki még nem élt ilyen kapcsoltban, az honnan tudhatja?? Rólam tudni, kell azt hogy én egy ragaszkodó és szerető ember vagyok, nem sértésként írom, hanem én a saját tapasztalatból tudom, hogy egy mozgássérült ember mint én vagyok jobban tud ragaszkodni és szeretni, mint egy egészséges ember természetesen, ha ez kölcsönös és nem egyoldalú, a másik fél részéről. Elnézést kérek az egészséges embertársaimtól, de én ezt így gondolom. Én a személyes kontaktusnak, vagyok a híve és mert az írás lassan megy és megtetszett az őszinte írásom, nem kell mást tenned, csak meg csörrenteni a számon, és én visszahívlak, de csak kizárólag számmal, hívott számot hívok vissza! Rejtett számú hívó meg se próbálkozzon, mert nem veszem fel. A külföldi és emelt díjas számot nem hívok vissza! Nagyon kérem, hogy szélhámosok, és kalandok kíméljenek, bohócnak, már öreg vagyok. Kissé mozgássérült, vagy kissé beszédhibás, vagy kissé hallássérült, vagy enyhén látássérült férfi jelentkezését is várom! De csak olyan, férfi jelentkezését várom, aki ezt komolyan gondolja. Én a több találkozásnak, vagyok híve, és a több telefonhívásnak . Ha kölcsönös színpátia alakul , ki köztünk, akkor netán, a hozzám, költözés is szóba jöhet, később. Azok a sortársak akik a hirdetésem, olvassak, azoknak, kellemes őszi napot kívánok!
Kapcsolatfelvétel: 06-30-273- 50-56
2020.10.01


Szabó Sándor üzenete:
Szeretnék megismerkedni hallássérült lánnyal.
Egyedül álló vagyok, Vereben lakom Fejér megyében 54 kg, vékony, hajam fekete,
szemem kék 163 cm rokkantnyugdíjas 45 éves.
Keresek egy hozzám illő lányt, barátság céljából később majd kialakul puszi Sanyi
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.29


Csepregi Iván üzenete:
Sziasztok!
A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas,
de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére.
39 éves mozgássérült, izombeteg “fiatalember” vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek.
Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális szinten is stabil lábakon állni.
Diplomával rendelkezem.
Nem panaszkodhatok az eddigi életemre, hiszen nagyon sokszor megsimogatta már az arcomat,
annyi alkalommal, amely kellő önbizalmat tud adni! Ugyanakkor természetesen pofonokat is adott,
egy némelyik erejétől olykor még a csillagokat is számoltam:) De hát ugye ez a szép az életben.
Átélni, megélni a lelki mélységeket, és a magasságokat is! Ezzel kapcsolatban tehát elmondhatom,
hogy elég magas az érzelmi intelligenciám.
Életem során voltak menyasszonyaim, de a sors úgy hozta, hogy az oltárig már nem sétáltunk el,
házas tehát nem voltam, gyermekem nincs. Egyébként szeretnék majd ha a megfelelő személy
betoppan az életembe.
Alapvetően szerény embernek tartom magam, ezért most csak a tényszerűség kedvéért írom le:
van egy saját nagyon klassz lakásom Székesfehérváron, amelyben ugyan egyedül élek, de minden
körülmény és feltétel adott lehet a jövő tervezéséhez is.
Mivel zsákbamacskát sem szeretnék árulni, ezért fontos tudni rólam, hogy állapotomnál fogva
túrázni, hegyeket mászni nem igazán lehet velem… Ellenben nemrégiben szert tettem a
mozgássérültek “Harley Davidson”-ára, így már jó nagy távolságokat is meg lehet velem akár tenni.
Autóval is rendelkezem.
Nem számít, hogy milyen fogyatékossággal élsz vagy ha éppen egészséges vagy,
mert az esély mindenkié!
Partner vagyok ha Szereted a mozit, színházat. Esetleg a Wellness lehetőségét. Reményeim szerint
még 2020-ban sem hatnak szentimentálisnak és elhanyagolhatónak a következő emberi tulajdonságok,
párkapcsolati elkötelezettségek, mint a: HŰSÉG, BIZALOM, KITARTÁS, egymás mellett, egymás iránt.
Ha ugyanis ezek a stabil attitűdök megvannak, nos, igen, akkor nemcsak életet, de akár várakat is
tervezhetünk együtt!:)
Örök optimista vagyok, annak ellenére is, hogy a Főnixmadár szerepét többször is betöltöttem már,
sok váratlan életbéli újratervezéssel, ezért summázva az eddigieket igazán szeretnék SZERETNI valakit,
akivel már nem kell semmi másra koncentrálni, csupán a SZERELEM mentén kiteljesedni.
Egyedül sétálok tehát a keresgélés ösvényén még, így azt kívánom, hogy szegélyezd az utam,
és legyen szerencsénk!
Minden sorstársamnak kitartást és sok sikert kívánok!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.28


Barócsi Dénes üzenete:
Én 41 Verpeléti férfi vagyok. Szeretem a természetet! Szabadidőmben ha lehetőségem van imádok kirándulni!
Szeretek utazni is. Elsősorban 30- 45 éves hölgyeket keresek komoly kapcsolat céljából!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.27


Norbert üzenete:
Szia! Norbert vagyok Veszprém megyéből 37 éves ~179cm magas, barna szem, átlagos testalkat 84kg.
Enyhén rokkant vagyok, ( Ra / Sle ) jelenleg 4 órában dolgozom home officeban.
Szívesen ismerkednék Tapolca ill. Keszthely vonzáskörzetéből életvidám leányzóval aki elfogad így is.
Többnyire jellemez: vidám, kedves és őszinte vagyok. Örök zene – sport kedvelő, és a háttérben
hangtechnika rajongó egyben. Bátran írj, biztosan válaszolok a megadott elérhetőségen!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.26


Fekete Gréta üzenete:
Női versírótársat és festőtársat keresek. Én egy kerekesszékes lány.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.25

Ifrit üzenete:
Szia kedves olvasó! 🙂
46 éves férfi vagyok, 187cm magas, vékony testalkattal. Szívesen megismerkednék egy hölggyel, aki sérülése avagy betegsége ellenére teljes értékű embernek tartja magát, önellátó, és hajlandó Ő is a hosszútávú elköteleződésre.
Van saját hobbim, örülök ha Neked is van, és jól veszem ha kommunikatív személyiség vagy. Inkább otthonülő
típus vagyok, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok hajlandó kimozdulni, főleg ha közös programot találunk ki.
A fennálló helyzetre való tekintettel hajlandó vagyok hosszabb levelezésbe bocsátkozni, beszélgessünk. 🙂
Viszont jobban örülnék neki, ha az Ünnepeket már együtt töltenénk a többszöri találkozó után.
Szívesen utazom, de szépen kérlek vedd figyelembe, hogy irreális távolságokban nincs értelme gondolkodni.
Ez nagyjából 50km Szentmártonkátához képest. Ebbe belefér Szolnok is akár, vagy szeretett fővárosunk is.
Nincs nagy elvárásom, az alapdolgok úgy gondolom nem nagy elvárás. Vagy manapság már az? 🙂
Mint mondtam, szívesen utazom feléd, akár mindig is. De sajnos nem engem keresel, ha a lakótelepülésedről
nem vagy hajlandó kimozdulni.
Ha tartós kapcsolatot szeretnél, írj bátran. Minden magától alakul, rugalmasság, hozzáállás, közös nevező kérdése. 🙂
Fényképet természetesen küldök, és válaszomra bizton számíthatsz. Köszönöm, hogy végig olvastál. 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.25


Szúri Ferenc üzenete:
Komoly kapcsolatot keresek egy olyan személlyel magam
mellé aki tényleg el tudja képzelni az életet mellettem
Szeretek motorozni, zenét hallgatni és Szlovákiába lakom
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.24


Azbeta13 üzenete:
Szia kedves Olvasó!
Épp nagyon szép francia zenéket hallgatok és rám tört a magány érzése.
Úgy gondolom, nekünk sérült embereknek is jár a boldogság és hiszem,
hogy rám talál a szerelem. Tehát tollat ragadtam én is.:)
40 éves vagyok, Pest megyében élek. Látássérültként, de nem vakként
keresem LÁTÓ társamat. Vidám természetű, optimista, közvetlen csaj vagyok.
Viszont nekem is vannak rossz napjaim. Ez főleg a magánynak tudható be.
Most kifogyott a tintám…:)
-Ha úgy érzed tudnál napfény lenni borúsabb napjaimon,
ragadj tollat és írj nekem! 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.21


Sinka Szabolcs üzenete:
Sziasztok Sinka Szabolcs vagyok 40 éves. Mezőgyánban lakom.
Békés megyei kis faluban. Rokkant nyugdíjasként, mivel gyerekkorom óta
beteg vagyok. Szeretem a házköröli munkát, a háziállatokat és a természetet.
Én komoly kapcsolatot keresek, az életem párját és kalandok nem érdekelnek
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.20


Fias Gergely üzenete:
Kedves hölgyek! Szeretnek komoly párkapcsolatot 29éves vagyok soha nem volt barátnőm,
se élettársam. Jó lenne ha sikerülne. Somogymeggyesi lakós vagyok.
Este.19.30.után hívjatok, mert addig dolgozom. Ha valaki hív az velem.jól jár.
Nem iszom, nem dohányzom. Tel.szám.06/30 877 04 77
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.19


Szabó Péter üzenete:
Én 42 éves enyhén mozgássérült vagyok.
Szeretek kirándulni, jönni menni mindenfelé.
Egy barátnőt keresek.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.19


Danaida üzenete:
Sziasztok!
Esetlen leányzó vagyok Budapestről, kicsit talán őrült is.
Többféle betegségem van, ami miatt nem lehet párom,
és alkalmizni sem szeretnék.
Szabadidőpartnert keresek, akivel néha elmehetnék
sétálni, esetleg valami közös programra, amit örülnék,
ha közösen választanánk ki. Ha csókot is kapnék, az jó lenne, de nem kötelező. Barátságra is nyitott vagyok, ha valaki tényleg ezt keresi. Csak levelezőtársakat is szívesen fogadok, de jó lennének azért igazi találkozások is. Nemcsak készülni szeretnék ezekre, aztán meg bánkódni, hogy az utolsó pillanatban mégsem talizol velem, hanem tényleg elmenni és megismerkedni. Valaki mentsen meg, aki majd tényleg talizik velem, nem csak ígéri, és talán az is jó lenne, ha nem annyira a külsőm érdekelné, hanem a személyiségem. Örülnék, ha nem találnád feleslegesnek az utat a talira, vagy majd megyek én oda, ahol Neked közel van.
Legyél 30 és 38 közötti szingli pasi, én 36 vagyok,
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.14


Till Péter üzenete:
Till Péternek hívnak enyhén szellemileg sérült vagyok.
45 éves vagyok. Mezőkeresztesen lakom.
Teljesen ellátom magam.
Keresem társamat, őszinte kedves lány személyében.
Elérhetőségem +36708826651
Kapcsolatfelvétel:[email protected]
2020.09.11


Joó Katalin üzenete:
Sziasztok akinek szimpatikus vagyok bátran írjon rám
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.09


Borkő Katalin (Ági) üzenete:
49 éves igényes nő vagyok. Gyermekkori baleset miatt bal lábam rövidebb és
járógéppel vagy mankóval tudok sétálni. Ha ez nem zavar várom jelentkezésed.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.08


Tasi Csaba üzenete:
Messze távol tőled, szomorú az élet. 57 éves férfi vagyok, ezúton keresem párom aki el tud fogadni egy vak embert.
A kor nem számít, de a szíved legyen a helyén. Internetem nincs ,csak telefonon tudunk beszélni.
A telefon számom 06303817535. Sosem késő a boldogsághoz.
Kapcsolatfelvétel: 06/30 381 75 35
2020.09.07


R Tibor üzenete:
Bp-i 59 éves férfi szívesen barátkozna, beszélgetne 60-as magányos hölggyel,
vagy akár kirándulna is. Aki ilyenre vágyik, az jelentkezzen. 06/30 677 48 23
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.09.07


Czinege Katalin üzenete:
Sziasztok! 34 éves anyuka vagyok Szlovákiából. Levelezőpartnert (postai úton) keresek,
akivel mindennapos dolgokról, problémákról, élményekről lehet írogatni – nemtől függetlenül
30-35 év között. Bátran írjatok a [email protected] email címre. Sziasztok
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.08.31


Nagy Ilona üzenete:
Sziasztok! Szeretnék ismerkedni. Én strokos vagyok 2003 óta,
2017-ben elvesztettem a férjem, egyedül élek.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.08.31


Tóth Tamás (Efrém) Zoltán üzenete:
Házastársért lévő ima a magányos embernek, aki nem találja Jobbik Felét
— Uram, Örökkévaló Istenem! Te a szétválasztottakat egységhez vezetted, és megállapítottad a kölcsönös és fel nem bontható kapcsolatot a férfi és a nő között. Tőled van az, hogy a nő egyesül a férfival, segítségül neki, és az emberi nem meghosszabbításáért, ezért, add nékem is, Uram, hogy találkozzam és összebarátkozzam olyan nővel, Aki megért engem, és Akinek mindent elmondhatok. Egyesítsél olyannal, Aki őszintén és házastársamként szeret, egész életemen át. Add, Uram, hogy megtaláljam azt, Aki megkülönbözteti a szeretetet a puszta szenvedélytől és kéjvágytól. Ajándékozz meg, Uram, olyan nővel, Aki mindig követelni és kérni fogja lelkemet és szívemet, és nem csak a testemet. Te magad, Uram, Üdvözítőm, szent módon vidd véghez a titkos (mysthérios=sacramentalis) és szent házasságot közöttünk, hogy összetartók legyünk lélekben és testben, hogy kölcsönösen gazdagítsuk házas életünket, hogy ne hagyjuk el egymást elszégyenülten és tönkretetten, hanem mint házastársak, vallásosak legyünk, egylelkűek és elégedetten boldogok. Dicsőséges Uram, könyörgök még Néked, hogy azt, Akit keres a lelkem, ajándékozd nékem, hogy életünkbe a boldogság és a Te békességed kerüljön, hogy megtaláljuk az örökkévaló szeretetet, amilyennel Te szeretsz minket, és hogy boldogok legyünk, bő gyermekáldással. AMHN!!!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.08.24


Szénai Attila üzenete:
Sziasztok! 48, 18, 85 pasi vagyok B.A.Z.megyéből.Születésem óta sántítok, jobb kezem nehezen használom,
és van egy kis beszédhibám.Kedves hölggyel ismerkednék, barátkoznék, barátságra várva,vagy ahogy alakul.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.08.13


Laci üzenete:
Sziasztok, én 40 éves, budapesti fiatalos, 178 cm magas 76 kg vagyok.
Olyan lányt – nőt, lányokat keresek akinek elege van a bulihelyeken,
megforduló idiótákból, és normális embert keres, vagy csak egyszerűen
elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik.
-Bp.-n élek, a Campóna közelében. 2018.03.06.-ától stroke miatt,
korlátozottan tudok beszélni. -Szeretek utazni, vezetni, mozizni,
színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell.
-Ezekhez is keresek partnert, akár csak barát – barátnőt is, elmenni
akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy
alakul lehet akármi is. Amiket írtam még nem az egész sztorim,
de szívesen elmesélem ?? ismerj meg, pusszancs!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.08.11


Misi üzenete:
Kedves társkereső Hölgy(ek)!
Misi vagyok, 55 év/ 60 kg/ 162 cm, mozgássérült, de teljesen önálló. Keresem a párom, olyan egyszerű Hölgy jelentkezését várom 50 éves korig, akivel kölcsönösen el tudjuk fogadni egymást, tudunk közös programokat szervezni, (bevásárolni, kirándulni, moziba menni, stb). Én nem iszok, nem cigizek, egyszerűnek, vidám természetűnek tartom magam. Borsod megyében lakom, saját házamban. Ha felkeltettem érdeklődésedet, kérlek írj nekem, vagy hívj a 0630/583 2522-es számon! 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.08.03


Melinda üzenete:
55 éves nő vagyok.
Hódmezővásárhelyen élek. 4 éve stroke-t kaptam, sérült a jobb oldalam. Kerekesszékben ülök,
de segédeszközzel tudok járni. Édesanyámmal élek, de tudok főzni, eljárok boltba
elektromos kis kocsimmal. Molett vagyok. A hobbim a műsorvezetés rádióban, már 9 éve
rendszeresen csinálom.Imádom a számítógépet. Képeket készítek. Voltak már kiállításaim is.
A stroke bizonytalanná tett, és kiszolgáltatottnak érzem magam, és magányosnak.
Megbízható, kedves ember társaságát keresném.Legyél a szülinapi ajándékom!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.08.03


Ernő üzenete:
Kedves Társkereső!
52- éves független férfiként kizárólag, Budapestről keresek 52-65 éves korig telt (duci) nőt komoly,
de laza kapcsolathoz ne legyél túl alacsony. Magamról, 52/182/86 zöld szem, középhosszú barna haj
néha dohányzom. Én is voltam duci közel két év alatt 20 kg szabadultam meg vért izzadva.
Vesém tönkrement és megfogadtam a Jó Istenek, hogy a földi életem során kizárólag telt (duci) NŐ
lesz a kedvesem. Szép napot kívánok!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.07.29


Danaida üzenete:
Sziasztok!Esetlen leányzó vagyok, mókás, kalandos élettel.
Többféle betegségem van, ami miatt nem lehet párom,
más okokból nem is szeretnék. Alkalmizni sem fogok. Szabadidőpartnert keresek, akivel néha elmehetnék
sétálni, esetleg valami közös programra amit örülnék,
ha felváltva vagy közösen választanánk ki…Legyél 30 és 38 közötti szingli pasi. Én 36 vagyok,
rossz külsejű, az arcom csúnyácska. Bp-n élek.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.06.30


Ati üzenete:
Kedves társkereső hölgyek!

Tartós kapcsolat kialakulásának reményében szeretnék ismerkedni. Baranya-megyében lakom, 38 éves vagyok, 173 cm és 65 kg. Két fiammal élek együtt 19, ill. 17 évesek. Pár éve egy betegségből adódóan látássérült lettem (elment a térlátásom), de ennek részleteibe, most nem folynék bele. Mondjuk ettől az életvidám, pozitív életszemléletem megvan, igaz két kamasz srác mellett lehetetlen is lenne „bezárkózni”. Szabadidőt, érdeklődési kört tekintve, Szeretem a jó filmeket (thriller), jó zenéket (talán a rock áll hozzám a legközelebb, kirándulás, strand stb. Úgy gondolom a főzés sem áll messze tőlem, állítólag vállalható dolgokat szoktam készíteni. Alapvetően nyugodt természettel rendelkező, őszinte embernek tartom magam. De mint mindenkinek, így nekem is vannak, rossz szokásaim pl. dohányzom.

Ha bemutatkozóm alapján szimpatikusnak találtál, várom üzenetedet és kölcsönös szimpátia esetén ismerjük meg egymást…..
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.06.17


Kali Lajos üzenete:
Szia 29éves szegeden élő férfi vagyok. Hozzám illő barna szemű 20as éveiben járó szegedi hölgy társamat keresem. Élettársnak, de meg feleségnek is. 172cm. barnásfekete haj. 06/20 9926011. Hívj bátran facebook zoltan lajos
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.06.13


Simon Andrea Anett üzenete:
Sziasztok! Andrea, 29éves miskolci lány vagyok.Szeretem a kutyákat és a sportokat.
Keresem a társamat hasonló érdeklődési körben. Ha életvidám férfi/fiú vagy,írj!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.06.12


Jenő üzenete:
Kedves Hölgyeim.Szeretném hogy valaki, engem is szépnek, jónak találna és
elfogadna társának 1973 02 06 születtem. Debrecen mellett egy kisvárosban élek.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.06.09


Mónika üzenete:
Társam, párom, barátom keresem ezen az oldalon. 1973-ban születtem, egyetemet végeztem,
de 2006-ban egy orvosi műhiba miatt mozgáskorlátozottá váltam. Ezért élek jelenleg
a szüleimmel Debrecen mellett egy kisvárosban. Társat keresek egy fiatalember személyében,
aki még így is szépnek lát, és el tud fogadni. Ismerjük meg egymást !
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.06.08


Dusza Gyula üzenete:
Gyula vagyok 57 éves 160 cm mozgássérült. Miskolcon lakom. Keresem hű társam egy életre.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.06.01


Csepregi Iván üzenete:
Sziasztok!
Kis hazánk egyik ékszerdobozából, Székesfehérvárról szeretnék barátságokat kötni, ismeretséget kialakítani
elsősorban sorstársakkal. De ha nem élsz valamilyen fogyatékossággal, az sem lehet akadálya a lokális
ismerkedésnek. Azért emelném ki, hogy lokális, mert ugyan az ország különböző területein élnek már barátaim,
amely kapcsolatokat ápolom is, de nagyon klassz és örömteli érzés kerítene hatalmába, ha rábukkannék egy
barátra a Koronázó városban. Hatodik éve lesz már, hogy itt élek, előtte sok helyen megfordultam.
Én mozgássérült vagyok (izombetegség), önellátó, 39 éves, főiskolát végzett, dolgozó “fiatalember”.
Arra gondoltam tehát, hogy billentyűzetet ragadok, és felkínálom a lehetőséget annak a személynek,
aki e sorokat olvasva szívesen barátkozna, megosztaná velem az élményeit, életbéli tapasztalatait,
vagy akár a bánatát. Alapvetően egy igencsak optimista embernek tartom magam, akit többször is
megcsapott ugyan már a negativizmus szele, de szerencsére mindig az előbbi jelentés
győzedelmeskedett:) Sok sikert és minden jót kívánok minden hirdetésfeladónak!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.30


Judit üzenete:
Budapesten élő 70 éves fájós térdű, molett nő keres hasonló korú mozgás hibás társat aki szintén
Budapesten él. Jól főzök, imádom a természetet jó humorú életvidám társat keresek. Lakás van.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.28


József Antal üzenete:
Nagyon vékony,hízni nem tudó és emiatt lelki gondokkal küzdő Hölgy ismeretségét keresem!
Hasonló problémákkal küzdök én is. Borsod megyeiek levelét várom elsősorban.
49 éves független férfiként.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.27


József üzenete:
Miskolc és környezetéből ismerkednék, barátkoznék egy kedves Hölggyel.
179/67/50. Független, toleráns és empatikus férfi vagyok.
Életkor nem jelent részemről akadályt.
Várom bemutatkozó levelét.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.25


Sipos Tamás üzenete:
Szia! Tamás vagyok, 37 éves férfi vagyok.
Komoly kapcsolatot keresek, 26-40 év közötti
egy csinos nő személyében.
SZERETNÉK SZERELMES LENNI!
Kedves mosolygós és életvidám vagyok.
Én Pest megyében lakom.
Szabadidőmben: vásárlás, tévézés, filmezés,
zenezés, kerékpározás,
barkácsolás, pihenés, számítógépezés,stb.
Családi állapot: egyedülálló
Magasság: 168 cm
Testsúly: 60 kg
Hajszín: barna
Szemszín: kék
Testalkat: átlagos
Gyerek: nincs
Dohányzás: nem
Ha van kedved írj bátran!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.24


Sarafi Gábor üzenete:
Sziasztok Sarafi Gábor vagyok 46 éves Borsod Megyében Miskolc mellett lakom
Hű Páromat keresem Komoly Kapcsolat Reményébe Kisebb epilepsziám van nem
esek össze tudatomba van mikor Görcsölök aki el tud Fogadni Bátran írjon
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.20


Mezősi Edit üzenete:
Ismerkedni szeretnék 60 körüli független férfivel,barátság később lehet komoly kapcsolat is belőle.
Elvált 56 éves nő vagyok a fővárosban élek. Sok minden érdekel. Beszélgessünk aztán a többi jön magától.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.19


Takács Gábor üzenete:
Gábor vagyok, Debreceni lakos,, 44 éves, vékony testalkatú.Egy háromlábú bottal járok.
Érdeklődési köreim; internet, szeretek olvasni és sétálni, ha jó idő van és szép tájakra utazni.
Társ hiányzik, aki mindebben mellettem lenne.Elérhetőségem; 30/439 73 44
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.18


Nagy Pál üzenete:
78 éves, 172 cm, 73 kg, kertes házban lakó, csendes, otthonülő özvegy levelezne 70-80 év közötti hölggyel Kecskemétről. Ha a kapcsolat komollyá válik, akár össze is költözhetünk.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.14


Tóth Anita üzenete:
36 éves, barna hajú, kék szemű, 167 cm magas, budapesti, látássérült nő vagyok. Koraszülött voltam, ezért egy probléma miatt shun-öt kaptam, azzal élek. Ez semmiben sem akadályoz. Örökletes betegségem nincs. 2013 óta vagyok látássérült egy baleset következtében. Kevés látással rendelkezem.Szeretnék végre egy komoly, tartós kapcsolatot egy olyan férfival, aki elfogad így, ahogy vagyok és ha neki is vannak egészségügyi problémái, én is elfogadom ahogy van. Ne féljen velem találkozni, ne csak egy levelezőtárs legyen. Ha meggondolja magát és nem akarja ezt a kapcsolatot, akkor pedig álljon elém és azt is mondja el. Elég sok volt a csalódásból, abból, hogy megfutamodnak, ha találkozásra kerülne a sor. Számítógépen szeretek nézelődni, montázsokat készíteni, sok minden érdekel. A zenét is nagyon szeretem. Rokkant nyugdíjasként élek. A bizalom, szeretet és egymás megbecsülése a legfontosabb. Szeretnék gyereket egy olyan jó kapcsolatban, ahol mindent mindketten akarunk és tiszteljük, szeretjük egymást. Ha úgy érzed, hogy ezek a gondolatok neked is tetszenek és megfelelnek, akkor írj bátran és ne félj majd találkozni, ha arra kerül a sor.Budapesti férfi ismeretségét várom, mert nem szeretnék vidékre költözni. De ez nyilván majd kialakul, ne rohanjunk ennyire előre. Lehetőleg látássérült, esetleg shunt-ös férfi jelentkezését várom. Ha jókedvű és humoros, az sem megvetendő
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.13


Gál Jenő Tibor üzenete:
40-50 év közötti egyedülálló, gyerekszerető hölgyet keresek élettársi kapcsolatra. Tel: 20 / 98 99 650
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.05


Morovics Laci üzenete:
Sziasztok lányok. Aranyos srác vagyok. Pest megyében Százhalombattán lakom.Fogyatékkal élek.
-Facebookon fent vagyok morovics laci. Van viberem is 06308549780 és skype:morovicslacika80
Linkek ne írjatok a másik felemet kersem kor 35év töl 40ig
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.05


Fekete Gréta üzenete:
Versíró társat keresek. Hobbi versíró vagyok.
Kapcsolatfelvétel: 06/70 606175
2020.05.01


Sinka Szabolcs üzenete:
Sziasztok! Sinka Szabolcs vagyok 39 éves Mezőgyánban egy Békés megyei kis faluban lakom rokkantnyugdíjasként mivel gyerekkorom óta beteg vagyok Szeretem a házköröli munkát a
háziállatokat és a természetet én egy komoly kapcsolatot kereső fiú vagyok
aki keresi az élete párját és kalandok nem érdekelnek
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.05.01


Török Csaba üzenete:
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek és ismerkedni szeretnék
Csongrád megye környékén. Email címen elérhető vagyok.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.30


Gyöngyi üzenete:
Sziasztok! Békés megyében élő, nem dohányzó, 50 éves, 180 cm magas, elvált nő vagyok. Sokféle betegségem van. Békés-vagy Csongrád megyéből keresem a páromat,kb. 45-55 éves férfit, nem dohányzik, aki el tudja magát látni, ápolt, érett gondolkodású, mély érzésű.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.30


Laci üzenete:
Sziasztok, én egy 40 éves, budapesti fiatalos, 175 cm magas 70 kg.
Partnert, akár csak barátnőt is, nő személyében 18 és 45 év között.
2018.03.06.-án strokeot kaptam, ezért korlátozottan tudok beszélni.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.26


Faluházi Mónika üzenete:
21 éves, közepesen szellemi fogyatékos vagyok. Békés megyében élek. Szeretnék barátkozni, ismerkedni. Köszönöm!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.24


Csilla üzenete:
Sziasztok! Csilla vagyok. Kerekesszékes. 51 éves. Budapesten élek.
Korban hasonló férfi jelentkezését várom, de nincs nagy kor kikötésem
csak annyi, hogy eltudjon fogadni. Ha esetleg nem vagy mozgássérült
és megfogott a hirdetésem nyugodtan írj.
Vagy ha esetleg többen is írtok igyekszem mindenkinek válaszolni.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.21


Marcsi üzenete:
Békés megyei társat keresek lehetőség szerint. 60 éves mozgáskorlátozott nő vagyok. Már öregségi nyugdíjas.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.20


Ferenc üzenete:
Sziasztok! Elsősorban Zala megyéből vagy környékéről keresek társat! Én 36 éves, magas, vállalkozó férfi vagyok.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.20


József üzenete:
Úgy döntöttem megpróbálom itt. 25 éves srác vagyok olyan lányokkal ismerkednék akinek
mellékvese elégtelenség vagy hipofízis (agyalapi mirigy) elégtelenség a betegsége. Üdv!
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.17


Fias Gergely üzenete:
29 éves vagyok. Somogymeggyesi lakos. Van munkám. Földműves ember vagyok.
Szeretnék komoly párkapcsolatot. -Soha nem volt barátnőm. Jó lenne, ha sikerülne.
Csak 19.00 óra után hívjatok. Tel.06308770477 Üdv: Fias Gergely
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.12


Ágnes üzenete:
“Mondd, simogatnál engem mint a szél,
Fázós reggelen, néma alkonyon,
Öleléseddel melegítenél,
Ha a bánat szívemen átoson?
Állnál mellettem, esőben, viharban,
Ha nem kérném, adnád a véredet,
Takarnál, ha magam kitakartam,
Újra játszanád velem az életet?
Hogyha teherként csüngnék válladon,
Kelnél át szakadékon, mély vízen,
Akkor is elvinnél a hátadon,
Hogyha engem a láb, már nem visz el?
Ha az idő, nem ad több kegyelmet,
Akkor is tudnál még látni szépnek,
Egyszer majd betegen, és öregen,
Ha szememből a fények kiégnek?
Elengednél hogyha vinne a szél,
Amikor életem lábad elé dől,
Fognád a kezem, ha még nem mennék,
Elrejtenél engem a halál elől?”

Grigó Zoltán
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.09


Ferenczi Béla üzenete:
Keresek inkontinenciás hölgyet hisz én is avval élek. A kor nem számít csak Írjál.
Én Tompán lakom egy csodálatos szép helyen tanyán. 64-éves özvegy nyugdíjas vagyok.
Vékony testalkatú, fiatalos… Ha érdekelek írjál, vagy hívjál a 06-30-543-04-07 számon.
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.07


István üzenete:
38 éves vagyok. Borsod megyében élek. Gerincferdülés miatt mellkas-deformitásom van. Kb. 170 cm magas vagyok. Nem használok segédeszközt. Nincs káros szenvedélyem. Szeretem a természetet és az állatokat. Hobbim: sport,
filmek, természetfotózás, főzés. Szeretném megtalálni életem párját, egy kedves lány személyében.
Mert a boldogság csak akkor igazi, ha van kivel megosztani! 🙂 Ha szívesen megismernél, várom leveled! 🙂
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.06


Fanni üzenete:
Gönye Fanni vagyok, 30 éves. A MEREK-be járok,
csak most nem tudok menni, amíg a vírusnak nem lesz vége.
Nagyon szeretnék ismerkedni azért, hogy legyenek barátaim.
Légy szíves, Facebookon keress, ott írj nekem nagy betűkkel,
azt könnyebben kezelem. (a szívecskés profilképes oldalam él)
Kapcsolatfelvétel: [email protected]
2020.04.05