Társkeresés

Itt a helyed, ha szerelmet, barátságot, levelezőpartnert, vagy csak társat keresel egy kirándulásra!
• Az apróhirdetésed lehet rövidebb-hosszabb.
• A szexuális ajánlatokat nem közöljük!
• Személyenként havonta egy hirdetést közlünk!
• Az egy évnél régebbi hirdetéseket töröljük
• A helyesírásra és az érthetőségre figyelj! Ez az első, amit lát rólad a másik! 🙂
A BEKÜLDÖTT HIRDETÉSEKET MEGJELENÉS ELŐTT MUNKATÁRSUNK ELLENŐRZI!


 
 
Top Tibor
Sziasztok! Mindkét lábára amputált, kerekesszékes hölggyel ismerkednék. Közép magyarországi, erős testalkatú, szabad szellemi foglalkozású férfi vagyok. Fényképnek örülnék! Váltsunk levelet!
2024.03.18.
 
Nagy László
Érszűkületes özvegy vagyok. Műtötték de nem a legjobb. Keveset tudok menni pihenni kell. de kocsival szeretek csavarogni.
2024.03.13.
 
Farkas Mária
Szép napot! Vidám természetű enyhén mozgáskorlátozott vagyok.60 éves és Budapesten élek. Szívesen leveleznék, beszélgetnék. Üdv. Mária!
2024.03.12.
 
Máté Gábor
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot, az úszást, és az evezést. Tudok főzni is. Kizárólag Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2024.03.12.
 
Zimmer Zoltán
Enyhébben sérült sportos, diplomás férfi vagyok, Pest megyében élek. Deréktól lefelé béna, szép arcú, kerekesszékkel önállóan közlekedő hölgy lehetőleg fényképes levelét várom. Írj bátran – soha nem lehet tudni!
2024.03.11.
 
Csaba
Szia Csaba vagyok,56 éves rokkantnyugdijas.Komoly kapcsolatot keresek.Bacskiskun Megyeben elek.Nyugdij mellett dolgozom 4oraban .Kedves megerto tarsat keresek akivel szerethetjuk egymast.Egy oszinte tarssal konnyebb az elet.Koszi hogy elolvastad!
2024.03.10.
 
 
Tóth Anita
39 éves, barna hajú, kék szemű, 167 cm magas, budapesti, látássérült nő vagyok. Koraszülött voltam, ezért egy probléma miatt shun-öt kaptam, azzal élek. Ez semmiben sem akadályoz. Örökletes betegségem nincs. 2013 óta vagyok látássérült egy baleset következtében. Kevés látással rendelkezem. Szeretnék végre egy komoly, tartós kapcsolatot egy olyan férfival, aki elfogad így, ahogy vagyok és ha neki is vannak egészségügyi problémái, én is elfogadom ahogy van. Ne féljen velem találkozni, ne csak egy levelezőtárs legyen. Ha meggondolja magát és nem akarja ezt a kapcsolatot, akkor pedig álljon elém és azt is mondja el. Elég sok volt a csalódásból, abból, hogy megfutamodnak, ha találkozásra kerülne a sor. Számítógépen szeretek nézelődni, montázsokat készíteni, sok minden érdekel. A zenét is nagyon szeretem. Rokkant nyugdíjasként élek. A bizalom, szeretet és egymás megbecsülése a legfontosabb. Szeretnék házasságban élni, amit mindketten akarunk és tiszteljük, szeretjük egymást. Ha úgy érzed, hogy ezek a gondolatok neked is tetszenek és megfelelnek, akkor írj bátran és ne félj majd találkozni, ha arra kerül a sor. Budapesti férfi ismeretségét várom, mert nem szeretnék vidékre költözni. Lehetőleg látássérült, esetleg shunt-ös férfi jelentkezését várom. Ha jókedvű és humoros, az sem megvetendő!
2024.03.05.
 
Mészáros Márk
Sziasztok lányok szeretnék megismerkedni egy 20 és 30 év közötti lánnyal , mert vakon tulajdon képpen nagyon nehéz a társtalálás ha szimpi voltam akkor csak írjatok bátrán.
2024.03.03
 
Laci
2018.03.06.-án stroke-ot kaptam,korlátozottan tudok beszélni,nehezen tudok kommunikálni. Ettől függetlenül ha bármiben tudok segíteni,bárkinek szívesen ha kicsit korlátozottan is.köszönöm a türelmét és megértését. Sziasztok, egyedülálló, egyedül élő, budapesti férfi vagyok. Szüleim már rég meghaltak, saját lakásomban lakok. Őszinte, becsületes, tisztelettudó vagyok, én egy 46 éves fiatalos, 175 cm magas 77 kg. nő személyében 18 és 55 év között. Budapesten lakom. XI. kerület „olyan lányt , és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak – barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. ezért jó lenne találni egy társat vagy egy barátot. Keresek egy egyszerű, hétköznapi, földön járó lányt hölgyet társnak, barátnak vagy akár .Az anyagiakon túl tudok segíteni tanulásban, autóvezetésben és egyéb praktikus dolgokban. Normális értékrenddel rendelkező lányt keresek, (jó levegőt, állatokat, növényeket), szereti a biztos hátteret, jónak tartja ha van hová hazamennie, lány, hölgy jelentkezését.
2024.03.01.
 
Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok 44 éves összinte vidám természetü megbízható komoly kapcsolatot keresek csak Hajdú Bihar megye környékéröl írjanak aki szintén házassodni akar aki szintén elfogad a nehézségeimet illetve a reál tantárgyak megértésével voltak gondok
2024.03.01.
 
Máté Gábor
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot, az úszást, és az evezést. Tudok főzni is. Kizárólag Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2024.02.26.
 
Pálfi Csaba
Hirdetés szövege
Üdvözlök mindenkit!Csaba vagyok! Balatonfüreden élek, dolgozom, 46 éves vagyok. Komplex kézfejlődési rendellenességgel születtem! Az ujjaim nem fejlődtek ki rendesen. A sok műtétnek hála úgymond teljes életet élek, nem gátol semmiben! Enyhén mozgáskorlátozott esetleg gyengénlátó hölgyel ismerkednék! Távolság nem probléma! Írjátok, beszélgessünk, barátkozzunk!
2024.02.25.
 
Tarnavolgyi Beatrix
Egyszerű 60 éves mozgásában korlatozott nő vagyok. Beszélgetö társat barátot keresek.
2024.02.24.
 
Borsos Szilárd
Sziasztok! 34 éves vagyok Szegeden élek. Keresem páromat hasonló korú hölgy személyében. Rendezett körülmények között élek édesanyámmal. Teljes munkaidőben dolgozok. Gyermekkori fejlődési zavarból kialakult kommunikációs nehézségeim vannak. Ez miatt nehezen létesítek kapcsolatot. A szerelemhez mindenkinek jóga van, szeretnék szeretni és szeretve lenni.
2024.02.19.
 
Mészáros Csaba
Sziasztok. 35 éves vagyok enyhén mozgássérült. De nem akadájoz semmiben teljes életet élek. Szeretek kirándulni tömegközlekedésel járni. Csak már egyedül unalmas. Komárom Esztergom megyében keresek hölgy barátot vagy társat. Megyén kívülre is szívesen el megyek ha valaki szeretné. Remélem ír valaki. Szép napot
2024.02.19.
 
Mátyás Ildikó
Mindenkit üdvözlök! Budapesten élő 66 éves (168/68) nyugdíjas nő vagyok hallókészülékkel. Átlagos nő vagyok, elkerülhetetlenül a szokásos módon jár el az idő felettem is, de ami tőlem telik megteszem, hogy ez minél lassabban történjen. Rossz egyedül, nehezen oldódok fel, ezért időre van szükségem. Alapvetően vidám természetű vagyok, oda figyelek a világra, szeretem a közös programokat, az állatokat és szívesen barátkozom. Nyugodt alaptermészetű, barátságos partnert keresek, aki tisztában van azzal, hogy ebben a korban már meg kell elégedni azzal, ha vannak közös pontjaink, mert az eltérő életutunk miatt az elvárásaink mindegyike nem valószínű, hogy meg van a másikban. Számomra a bármilyen formában elkötelezett férfiak tabuk.
2024.02.15.
 
Szoláth Csaba
Szép napot! Csaba vagyok. Mozgáskorlátozott hölgyekkel ismerkednék, barátkoznák. Írjatok beszélgessünk. Nyitott vagyok.
2024.02.14.
 
Oláh Rita Eszter
Sziasztok! Rita vagyok 49 éves , és nagyothalló…keresem társamat, akivel boldog életet élhetnénk.
2024.02.12.
 
Farkas Mária
Sziasztok! Budapesten élő 60 éves ,vidám természetű fiatalos enyhén mozgáskorlátozott vagyok.Ha szeretnél egy jót beszélgetni amiből akár egy komoly kapcsolat is kialakulhat,írj nyugodtan.Üdv Mária!
2024.02.12.
 
Máté Gábor
Sziasztok! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot, az úszást, és az evezést. Tudok főzni is. Kizárólag Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2024.02.12.
 
Barbi
Sziasztok, kedves mind! Barbi vagyok 22 éves vak egyetemista lány. Ha szeretnél megismerni, írj bátran facebook-on, de előbb olvasd végig figyelmesen ezt. Barátokat keresek, de srácok, ha türelmesek vagytok, idővel többek is lehettek! Nem tudom, mennyi idő az, én azt gondolom, minden idővel alakul ki. Kezdésnek van néhány dolog, amit el kell viselned, ha velem szeretnél személyesen találkozni akár barátként is. Tizedikes koromban történt velem egy trauma, ezt most itt nem mesélném el, de elvette az önbizalmam és az emberekbe vetett hitem, bizalmam is. Ennek egy következménye van rád nézve: Ha személyesen találkozunk anyukám és valószínűleg a kutyusom is velem jönnek, nem tudom, hány alkalomig, de ez így van, sajnos ezen nem tudok változtatni, már próbáltam. Ha szeretsz túrázni, kirándulni máris jóban leszünk, mert nekünk is ez az új hobbink. Helyekre beülni, beszélgetni, éttermek, kávézók, vagy valami különleges hely.. Ilyesmik. Imádok néhány zenekar koncertjére is elmenni, én a rock és metál zenéket preferálom. Ha még nincs eleged a sok hülyeségemből, akkor keress meg facebook-on és írd meg, hogy az itteni hirdetésemre írsz. https://www.facebook.com/barath.barbi.73/?locale=hu_HU Köszi, ha elolvastad!
2024.02.11.
 
András Andris
Sziasztok! 41-éves férfi vagyok 2 gyerekkel Nem sok esélyem van már az életben rajtuk kívül nincs semmim sem. Azért jelentkeztem ide hátha van olyan nő akit segíteni tudnék lakhatásért cserébe. Bár ennek tudom kevés az esélye és később hátha kialakulna egy normális család belőle. Nyugodt természetű vagyok szeretem a természetet. Szép napot!
2024.02.11.
 
Szerencsés Szabolcs
Szabolcs vagy 47 éves Egyedülálló és nincs gyermekem. Szeretnék megismerkedni 38 és 53 éves Hölggyel.
Lehet vékony, molett, enyhén látássérült, egy bottal közlekedik, epilepsziás vagy 1 gyermekes anyuka. Őszinte igaz társat párt hosszú távú tartós kapcsolatot keresek Hajadon, Elvált, Özvegy. TAMÁSI 80-Km körzetben. Fenn vagyok a Facebookon is. Szép napot mindenkinek!
2024.02.11.
 
Menyhártné Keller Judit
vagy lehet hívni a : 06204683203 számon
Budapesten élő 74 éves özvegy nő vagyok. Keresek hasonló korú barátokat. Járásomban vagyok korlátozott. Két Nordik bottal tudok csak járni. BKV-val közlekedek, de gyakran kell leülnöm. Járok úszni, szeretem a természetet, kedvenc helyem a Margit Sziget. Társasjáték érdekel. Kanaszta, römi, rumi. Hasonló gonddal küzdő barátokat keresek. Szeretem a vidám, jó humorú emberek társaságát. Színház és mozi látogató vagyok. Zenében mindenevő.
2024.02.11.
 
Izbéki Ádám
Szia! Ádám vagyok, 23 éves és Pest megyében lakom. Egy autóbaleset miatt látássérüléssel élek, de ez mindennapi tevékenységeim elvégzésében nem akadályoz. Jelenleg adminisztrátorként dolgozom. Jólelkű, odaadó, vidám és szeretni vágyó fiatalemberként keresem társam egy kedves, párkapcsolatra nyitott lány személyében. Úgy érzem, ha Hozzám hasonlóan látássérült vagy az nem akadály, hanem közös kapcsolódásunk alapja is lehet. Ha úgy érzed, hogy rövid bemutatkozóm alapján megismerkednél Velem nagyon örülnék és várom jelenkezésedet email címemre. ([email protected])
2024.02.11.
 
Vincze Gabor
40 éves enyhe fogyatékos beszédhibás férfi vagyok Sajnos édesapámat elveszítettem édesanyámmal élek Jó körülmények között 2 testvérem van de már ők nem élnek velünk Rehab munkát végzek Kecskeméten Szeretek olvasni könyvtárba járni szeretem az állatokat több színészt ismerek, messenger kapcsolatban vagyok némelyikkel Kedvencem Bud Spencer Terence Hill. Nagyon hiányzik egy hölgy társasága ki hasonló problémákkal rendelkezik mint én Kecskeméti vagy környéki hölgyet keresek.
2024.02.09.
 
Arany Andrea
Sziasztok 37 éves megváltozott munkaképességű vagyok Hódmezővásárhelyen dolgozom jelenleg 4 órába jelenleg szüleimmel lakok Békés megyében komoly kapcsolatot szeretnék később kialakítani max. Csongrád megye mert az onkológiai illetve a biológiai kezelés ide köt egy gyermekem van szeretek utazni természetben járni zenét hallgatni imádom a macskákat. Korlátozva nem vagyok sem mozgásban sem beszédben. Csak Csongrád megye jöhet szóba mert kötve vagyok ha fel kell tettem az érdeklődést levelezzünk később akár kapcsolat is lehet. Ami még számomra fontos két csalódás után nem költözöm össze pár hónapon belül senkivel ha kitart egy kapcsolat 9 vagy tíz hónapig akkor lehet róla szó. Ha ezt el tudod fogadni írj ha nem ne vesztegessük egymás idejét felesleges levelezéssel.
Köszönöm szépen, hogy elolvastad: Arany Andrea
2024.02.02.
 
Kránicz Attila
Szia! Én egy érzelmileg sérült 3 gyerekes elvált apuka vagyok. Sajnos a feleségem nem becsülte meg amiket meg tettem érte és a családomért. Keresem leendő párom akinek meg tudok mindent adni ami tőlem telik. 18-40 év között ismerkednék.
2024.02.01.
 
Tóth Krisztián
Sziasztok 20 éves értelmileg sérült győri lakos vagyok.
Szeretnék ismerkedni lányokkal tartós kapcsolat reményében.
Facebook-on is fent vagyok. Keressetek bátran.
 
Máté Gábor
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot, az úszást, és az evezést. Tudok főzni is. Kizárólag Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2024.01.31.
 
Szabó Sándor
Szeretnék megismerkedni hallássérült lánnyal egyedül álló vagyok. Vereben lakom Fejér megyében.  55 kg vékony hajam fekete szemem kék 158 cm nagyon hiányzik a szerelem millió puszi
2024.01.29.
 
 
Tamás
Szia. Budapesten a 23. kerületben lakom. Önbizalmam 0 sajnos. ☹️
De szeretnék ismerkedni! Beszélgessünk, ismerkedjünk…
20,24.01.27
 
Petya
Szia idegen. 48 éves látássérült vagyok hölgyekkel leveleznek.
2024.01.26.
 
Szabo Gergo
Hirdetés szövege
27 éves vagyok nehezen tudok kapcsolatot létesíteni mivel enyhén beszédhibás vagyok. Valamint olyan fóbiám van ami akadályoz a mindennapi életben, ez nem más mint a vasból készült tárgyak érintése. Keresem a hozzám hasonlító, lány ismeretségét akár komolyabb kapcsolatra is.
2024.01.25.
 
Morovics Làszló
telefonszámom: 06308549780
Morovics Laszló vagyok. 43 èves értelmileg sèrült. Pest megyében lakom Százhalombattán. Facebook-on is fent vagyok.
Komoly kapcsit keresek . 
2024.01.22.
 
Viktor Gyula Telkes
Szia keresek 18-28 éves korig hölgyet. Lehetsz látás, hallássérült vagy autista. Gyerekek lehetnek jól kijövök velük.
Nem iszok dolgozok, vonaton. Pest, Komárom- esztergom, Fejér, Szolnok megyékből ismerkednék, de nem gond ha máshonnan írsz.
2024.01.22.
 
Hartmann Dóri
Én egy mozgásomban korlátozott 37 éves nő vagyok. Csongrád – Csanád megyében élek. Ha szeretnél velem megismerkedni, akkor írj bátran!
2024.01.22.
 
Vincze Gábor 
[email protected]
telefon: o6-30-11-07-297
40 éves Kecskeméten lakok édesanyámmal. Sajnos édesapámat most vesztettem el.
Nagyon szeretnék megismerési egy hasonló korú hölggyel’ Én enyhén fogyatékos vagyok, leszázalékolva 4 órában dolgozom Kecskeméten Nagyon sokat segítek most már csak édesanyámnak. Teljesen önálló vagyok. Nagyon semmi problémám nincs, a beszédhibámon kívül. Szeretek könyvtárba járni, szeretem az állatokat. De rossz az egyedül menni könyvtárba vagy máshová. Hasonló típusú hölgyet keresek ha lehet Kecskemét vagy környéki legyen!
Üdvözlettel: Vince Gábor
2024.01.16.
 
Máté Gábor
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot, az úszást, és az evezést. Tudok főzni is. Kizárólag Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2024.01.09.
 
 
Both László
[email protected]
Budapesti 40 éves saját lakással rendelkező gimnáziumi
végzettségű gyermektelen saját környezetére igényes 174 cm magas
átlagos testalkatú dolgozó testépítést, úszást,
kerékpározást, kirándulást, kertészkedést kedvelő budapesti
káros szenvedélyektől mentes hűséges otthonülős férfi ismerkedne
25-55 év közötti budapesti vagy vidéken élő független  hölggyel
komoly kapcsolat vagy házasság és családalapítás céljából.
Gyermek nem akadály.
Tel: 0670 301 40 04, 061 787 56 47
Facebook profil: https://www.facebook.com/laci.kiss.370/
2023.12.17.

 

 
Tengerdy László
Sziasztok! Laci vagyok, 50 éves mozgássérült férfi. Budapesten élek. Keresek egy korban hozzám illő, Budapesti, vagy utazni tudó NŐT, tartós kapcsolatra. Keress meg levélben, vagy viberen, beszélgessünk. Hátha egymást keressük. Rólad azt tudom, hogy kedves vagy, és bár Te is le lettél százalékolva, ez nem tört meg. Megőrizted a humorod, a méltóságod, és az életkedved. Egy kedves, nem mackós pasit keresel, aki nem a sérültséged, vagy a bőröd színét látja, hanem TÉGED. Aki kicsit infantilis, de csak annyira, hogy túléljen. Ha Te is egyedül vagy, de társra vágysz, keress meg. Akár m@ilben, (Igen, .hu a vége, ne javítsd ki!) vagy írásban viberen. Voda, 2557477 a számom.
2024.01.08.
 
 
Laszlo
Sziasztok, én egy 45 éves fiatalos, 175 cm magas 77 kg. nő személyében 18 és 45 év között. Budapesten lakom. XI. kerület „olyan lányt , és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak – barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. 2018.03.06.-án stroke
2024.01.06.
 
 
Kovács István
Sziasztok! István vagyok, 41 éves, kb. 165 cm magas. Egy erdővel körülvett kis borsodi faluban élek a Bükk közelében, egyedül egy nagy házban (illetve egyetlen „lakótársam” egy 10 éves kis puli). Kissé remete életet élek, introvertált vagyok. 🙂 Szeretem a természetet, a nyugalmat. Hobbim a természetfotózás. A természetközeli helyek az én világom igazán. Akár órákat is képes vagyok eltölteni madarak és vadak megfigyelésével. 🙂 Szeretem még a filmeket/sorozatokat és a sportközvetítéseket. Gerincferdülés miatt mellkas deformitásom van. Jóval kisebb a tüdőkapacitásom, mint egy átlagemberé, így eléggé elfáradok egy hosszabb gyaloglásban. Mozgáskorlátozottságom ellenére, nem okoz gondot a barkácsolás vagy a kertészkedés. Azt hiszem a sütés-főzésben sem vagyok elveszve. Egy ideje gluténmentes és laktózmentes étrenden vagyok. Az olasz gasztronómiát kedvelem. Szívesen főznék már valakinek… 🙂 Bár ebből a pár sorból nem derül ki, de ismerőseim szerint jó a humorom. 🙂 Pár infó, ami problémaként szokott felmerülni: nincs autóm, rokkant nyugdíjas vagyok. Mindezek ismeretében várom leveled, ha felkeltettem az érdeklődésed. 🙂 Szeretném megtalálni a párom, mert „a boldogság csak akkor az igazi, ha van kivel megosztani”.
2024.01.05.
 
Reizer László
Szia mindenkinek! Kedves lányt-nőt keresek. Nem ítélkezek senkiről sem.ha van kedved írj, és ismerkedjünk. Nem cigizek, nem iszok alkoholt, utálom a hazugokat akik kihasználják a másikat, utálok hazudni és nem is fogok senkinek sem. Kedves, segítőkész, romantikus vagyok, szeretek kedveskedni, szeretek segíteni. A többit elmondom email-ben. A kor nem számít. Szép napot!
2024.01.03.
 
 
Nagy Gábor
Sziasztok.Dunaújvárosi 49 éves férfi vagyok.2 stroke-om volt egymás után. A mozgásomon, nem látszik, de a beszédem néha nehezen érthető. Nagyon nehezen írok olvasok és elég gyenge vagyok. És nagyon megromlott a látásom, ezért nem is vezethetek. Tehát csak környékbeliekkel ismerkednék hogy ne okozzon problémát a találkozás. Egyedül élek egy kis egyszobás lakásban és nagyon lassan telnek így a napok. Jó lenne ha valakivel elmehetnék sétálni egy kicsit, vagy beülni egy sütire egy cukrászdába. Írj bátran akkor is ha csak levelezni akarsz. ígérem mindenkinek válaszolok.
2024.01.03.
 
 
Dömötör József
Sztómám van, társat keresek.
2023.12.29.
 
 
Nagy Gábor
Üdvözlök mindenkit. Gábor vagyok,49-éves mackós testalkatú,enyhén őszülő 180 cm magas férfi. Párt,barátnőt,barátot,beszélgetőtársat keresek.Volt 2 stroke-om, ami kívülről nem hagyott maradandó nyomot,de szellemileg kicsit más lettem. Elsősorban enyhén szellemileg sérült lánnyal leveleznék Dunaújváros és környékéről, de mindenkinek válaszolok.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Gábor
2023.12.28.
 
 
Sayol Attila
Megváltozott munkaképessegüként keresem,gyermektelen,teljesen magányos hölgy ismeretségét,társaságát,barátságát,közelségét,melegségét,szimpátiáját!!!
2023.12.27.
 
 
Kajdacsi lászló
Hirdetés szövege
sziasztok Laci vagyok 37 éves Somogyban élek gyengén látó vagyok ismerkedni szeretnék 21-38ig nőkel aki szeretne ismerkedni velem az írjon bátran, a [email protected], vagy a 8705 Somogy Szentpál Petőfi utca 1. címre várom leveleiteket.
2023.12.24.
 
 
Máté Gábor
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot. Tudok főzni is. Van saját lakásom. Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2023.12.23.
 
 
Farkas Mária
Üdv mindenkinek! Budapesti mozgáskorlátozott 60 éves fiatalos gondolkodású,vidám természetű vagyok. Ha szeretnél egy jót beszélgetni amiből akár komoly kapcsolat is lehet akkor írj nyugodtan! üdv!
2023.12.23.
 

Telkes Viktor Gyula

[email protected]

Keresek hölgyet 18 -30 éves korig lehetsz látás. hallás sérült, autista. legyen. Esztergom, Budapest, Fehér .Szolnok megyékből
2023.12.21.

 

Kovács Bálint Sándor

[email protected]

Sziasztok, Bálint vagyok 46 éves barátságos férfi vagyok 2010 től Megváltozott munkaképességű élek. Kapcsolatot keresek hozzám hasonló hölgyet személyében. Budapest környékén kor. 38 évestől 48.ig Ha valaki még szerintem ismernie írjon.
2023.12.18.

 

 

Schneider Márta

[email protected]

Még nincs vége mindennek, szeretnék még szeretni, ismerkedni. így is lehet szép az élet!
2023.12.17.

 

 

Major István

[email protected]

SZIASZTOK PISTI VAGYOK 40 ÉVES 175 CM MAGAS BARNA SZEMŰ ÉS BARNA HAJÚ KEDVES ARANYOS VIDÁM LÁTÁSSÉRÜLT SRÁC KERESEK EGY LÁNYT VAGY NŐT AKI MEG ISMERKEDNE VELEM NEM GOND NEKI HOGY én LÁTÁSSÉRÜLT VAGYOK SZERETEK KIRÁNDULNI SZÍNHÁZBA KIÁLLÍTÁSRA KONCERTRE MENNI A TELEFON SZÁMOM 06 30 81 90 15 2

 

Laci

[email protected]

Laci Sziasztok, Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. 2018.03.06.-án stroke-t kaptam, korlátozottan tudok beszélni.,, ezekhez is keresek partnert, kocsi, ház, szabadidő, stb… van.
2023.12.17.

 

 

Schneider Márta

E-mail cím

moc19540326@gmail. com

Ha magányos vagy, és mozgássérült, beszélgessünk–hátha kialakul valami? …
2023.12.17.

 

Lakatos Gyula

[email protected]

Szép jó napot Szihalmi Erika [email protected]. Tisztelt Asszonyom szeretnem önt megismerni 66 éves vagyok 7éve egyedül élek italt Nem fogyasztok Nem Dohányzom Szeretnek Boldogan élni azzal akit szeretek. Nem vagyok csavargó típus. Nagyon szeretem ha valaki őszinte. A Házi munkát ellátom, közösen főzzünk. A telefon számomat megadom csak csörögjön vissza hívom Erika köszönöm A megértését további szép Napot
2023.12.15.

 

 

Imréné Pintér

[email protected]

Szeretnék még egy kicsit boldog lenni!Talán még megadatik, Vágyok egy társra
2023.12.15.

 

 

László Kovács

[email protected]

Hetven éves vidám természetű nyugdíjas élettársat keres, mozgássérült. Bennem bíznod kell!
2023.12.15.

 

Lakatos Gyula

[email protected]

06303076387

Szép estét Erika Tisztelettel kérem ne haragudjon hogy zavarkodok szeretnem Ont megismerni Komoly kapcsolat céljából. 66 éves Vagyok Egyedül élek már 7 nem iszom, nem csavargok Nagyon Szeretem Az őszinte Embereket A házi munkába mindig segítő kész vagyok Nem Dohányzom Budapesten lakom Szeretnek még boldogan élni Szeretetbe köszönöm ha Elolvasta Szép jó éjszakát
2023.12.14.

 

Lakatos Gyula

[email protected]

06303076387

Volf [email protected]

Tisztelt asszonyom elnézést a zavarásért szeretnek önnel megismerkedni. 66 éves Vagyok italt Nem iszom nem Dohányzom nyugdíjas vagyok Szeretnek még boldogan élni. 7 éve egyedül élek. Köszönöm a megértését Csak csörgessen meg, vissza hívom 06303076387

2023.12.14.

 

Lakatos Gyula

[email protected]

Szeretnek Farkas Máriaval megismerkedni imeltjewolfmary632@mailcom 65 éves vagyok egyedül élek 7 éve. Nem iszok. Nem dohányzok nyugdíjas vagyok minden Emberel Tisztelettel Beszelek Nagyon szeretem A szép zeneket Nem vagyok csavargó típus. Mindent szeretek a kedvesemmel megbeszélni, Bocsánatot kerek Marika magától még is ha El olvassa It a telefon számom csak csörgessen meg es vissza hívom 06303076387 Tisztelettel
2023.12.13.

 

Kovács Bálint Sándor

[email protected]

Sziasztok hölgyek, Bálint vagyok 46 évs barátságos önellátó egyedülálló férfi vagyok. 2010 óta Megváltozott munkaképességű élek. Kapcsolatot keresek hozzám hasonló, hölgy személyében. Budapestivel, átlagos állapotú. Kor 39-48.ig Ha van neki gyermeke, nem gond. Komoly kapcsolatot lehet belőle. Ha valaki meg szeretne ismerni írjon! Válaszolok rá.
2023.12.13.

 

Major István
Szia Barta Lili Szeretném Veled Felvenni A Kapcsolatot. Írj Nekem!
2023.12.12.
 
Tamas Sipos
Sziasztok 41 és pasas vagyok dolgozom étteremben keresek igazi kapcsolat 5 éve egyedülálló vagyok.
2023.12.10.
 
Ádám
– Férfi – 29 – Budapest – Egyedi, különleges, egzotikus származásom van 😎 – Éltem már külföldön tengerpart közelében, emiatt láttam már cápát, polipot és angolnát közelről élőben. Lányt/nőt keresek – Hajlandó vagyok utazni, ha a másik fél messzebb lakik tőlem – Kor, külső nem számít nálam – „Belső megfog belső megtart” ebben hiszek – Nyitott vagyok mindenféle emberre/személyiségre – Nem vagyok felszínes – Nem vagyok előítéletes – Érzelmileg érett, empatikus vagyok – Mindenkit elfogadok olyannak amilyen anélkül, hogy megakarnám változtatni – Mindenkivel megtudom találni a közös hangot, közös dolgokat – Írj rám, ha kíváncsivá tettelek téged és többet szeretnél tudni rólam 😉
2023.12.07.
 
Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok 44 éves őszinte vidám természetű megbízható komoly kapcsolat céljából vagyok itt keresem korombeli hozzám illő gondolkodású társamat aki elrabolná a szívemet a matematika nehezen ment a reál tantárgyak megértésével voltak a gondok.
2023.12.05.
 
Top Tibor
Sziasztok! Mindkét lábára amputált, kerekesszékes hölggyel ismerkednék. Közép magyarországi, erős testalkatú, szabad szellemi foglalkozású férfi vagyok. Fényképnek örülnék! Váltsunk levelet!
2023.12.04.
 
Gaál András
Sziasztok, Kecskeméten szívesen ismerkednék 60+os hölggyel vagy férfival. Nem probléma ha rokkant vagy, szívesen beszélgetnék veled. 🙂
2023.12.03.
 
Müller Márk
Szeretném megtalálni a párom Székesfehérvári vagyok 45 éves nincs senkim szeretem a virágokat D.J. ként zenélek, régen gitároztam. Írjatok minél többen! szeretném az életem le élni egy hozzám illő hölggyel írjatok!
2023.12.01.
 
Máté Gábor
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot. Tudok főzni is. Van saját lakásom. Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2023.12.01.
 
Tábori Dénes
Hirdetés szövege
Sziasztok Dénes vagyok 44 éves őszinte megbízható vidám természetű megbízható komoly kapcsolat reményében korombeli hozzám illő társat keresek hosszú távra aki szintén elfogad és házasodni akar akivel megtudom osztani örömeimet érzéseimet a matematika nehezen ment a reál tantárgyak megértésével voltak a gondok üdvözlettel Dénes.
2023.11.29.
 
Györgyi Kovácsné Hegyes
59 éves járókerettel mozgó pedagógus vagyok. Korban hozzám illő, őszinte, intelligens, megértő társra vágyom. Szeretni és szeretve lenni… Ennél több nem kell!
2023.11.28.
 
BLUMENTÁL ÁGNES
Hirdetés szövege
Jó napot Ágnes vagyok, 3 éve küzdök pánik betegséggel 44 éves vagyok jelenleg Pesten élek. Az enyémhez hasonló v ugyanilyen betegséggel küzdő társat keresek. Szeresük és segítsünk egymáson.
2023.11.28.
 
Barta Lili
Sziasztok! Lili vagyok 23 éves Szolnok megyei Tiszaroffon élek. 4 éve dolgozok, megváltozott munkaképességű vagyok. Keresem párom akinek szimpatikus vagyok. Szeretek :sétálni, zenét hallgatni, filmezni stb.. Szüleimmel élek. Molett de teszek azért róla hogy ne legyek. 173cm magas vagyok. Meglehet találni facebookon is Barta Lili néven. 30-40-ig keresem párom. Szolid fiatal nő vagyok. Akinek szimpatikus vagyok nyugodtan keressen. Akinek nem gond a utazás, én nem szeretnék elköltözni olyat párt keresek akinek nem lenne gond hozzám költözés. Köszönöm. Szép napot. 🙂
2023.11.27.
 
Bakk Gáborné Zsuzsi
Szeretnék barátokra találni beszélni ismerkedni!!!!
2023.11.26.
 
Attila&Attila
47 éves férfi volnék, levelező partnert keresek nő személyében. Győr környékén élek, kicsit magányosan. Egy barátra gondoltam.
2023.11.26.
 
Kajdacsi László
Szép jó napot kívánok Lacinak hívnak 37-éves vagyok Somogy Szentpálon lakom ismerkedni szeretnék komoly kapcsolat céljából 28-30 as mozgás sérült nőkel. Várom leveleiteket.
Üdvözlettel: Kajdacsi László
2023.11.26.
 
Varga Béla
SZERETNÉK MÉG SZERETNI
2023.11.24.
 
Botos Zoltán
Szeretnék megismerkedni olyan hölggyel, aki megbízható, hű társam, segítőm lenne. Akinek a belső értékek a legfontosabbak és elfogad, olyannak, amilyen vagyok. Nevem: Botos Zoltán 1977-ben születésemkor orvosi műhiba miatt lettem mozgássérült. Mozgásomban teljes mértékben korlátozva vagyok, ami azt jelenti, hogy mindenben segítségre szorulok. Motoroskocsival önállóan közlekedem. Beszédem megértése kicsit nehézkes idegen ember számára, de rövid időn belül, kis odafigyeléssel, türelemmel, érthető lesz mindenkinek. Dolgozom távmunkában, amit nagy örömmel csinálok. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni. Kirándulni eljárok táborokba nyaranta, amit mindig izgatottan várok, mert addig se vagyok négy fal között. Végtelenségig alkalmazkodó, szeretet adni tudó és vágyó, őszinte fiatalember vagyok. Egy idősek otthonában élek jelenleg, ahol nagyon magányosnak érzem magam! Ha felkeltettem az érdeklődésedet és úgy érzed elfogadnál teljes értékű emberként: kérlek, írjál a következő jeligére: „Együtt az úton” Köszönöm
2023.11.22.
 
Both László
[email protected]
https://www.facebook.com/laci.kiss.370/
Tel: 0670 301 40 04, 061 787 56 47
Budapesti 40 éves saját lakással rendelkező gimnáziumi
végzettségű gyermektelen saját környezetére igényes 174 cm magas
átlagos testalkatú dolgozó testépítést, úszást,
kerékpározást, kirándulást, kertészkedést kedvelő budapesti
káros szenvedélyektől mentes hűséges otthonülős férfi ismerkedne
25-55 év közötti budapesti vagy vidéken élő hölggyel komoly
kapcsolat vagy házasság és családalapítás céljából. Gyermek nem
akadály.
2023.11.14.
 
Prokovics Gábor
Sziasztok! Gábornak hívnak. 39 éves vagyok még pár hónapig. Sajnos enyhén gyengénlátó vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. A szakmám erdész és faápoló. Szeretném megtalálni a társam,akivel leélhetem az életem. Budapesti hölgyek jelentkezését várom.
2023.11.18.
 
Kum Lászlo
Társat keresek egy életre…
2023.11.18.
 
Csetneki István
Hirdetés szövege
78 éves egyetemet végzett nyugdíjas vagyok. Nem egészen három éve feleségem 53 közös év után előre ment a mennyekbe. Másfél éve egymásra találtunk egy korombeli nyugdíjas pedagógus hölggyel. Kölcsönösen boldogok voltunk, mígnem egy gyógyíthatatlan betegség őt is a túlvilágra irányította. Elsősorban hölgy(ek) válaszát várom, mit javasolnak tenni. Miben reménykedjek? Szívesen leveleznék egy korombeli hölggyel.
2023.11.18.
 
Szenku Zsolt
Zsoltus vagyok 34 éves Nyíregyházán lakok. Rokkant nyugdíjas vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Hobbim: internet, kirándulás, sétálás, olvasás, kereszt rejtvény fejtés, zene hallgatás, sakkozás, malmozás, szalonna sütés, bográcsozás. Érdeklődésem: autók, motorok, buszok, kamionok, természet, állatok, várak, kastélyok, régiségek. Akinek szimpatikus vagyok írjon bátran!
2023.11.16.
 
Sinkó Mihály
Sziasztok szép napot! Misi vagyok 50 èves szívesen megismerkednék egy hölggyel, aki rokkant nyugdíjas, èn is az vagyok. Vác környékén keresem párom 30-50 èv közötti legyen. Ha van kedved írj sms-t vagy hívj a 06702848017 számon köszönöm szépen.
2023.11.13.
 
Laskai Rita
Szervusztok! Rita vagyok, 45 éves. A Zemplénben, egy kis településen lakom. 26 éves koromban – baleset következtében – kerekesszékes lettem. A családommal élek, van egy 13 éves kislányom. Levelezőtársat keresek.
2023.11.13.
 
Laci
Sziasztok, 46 éves fiatalos Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. 2018.03.06.-án stroke-t kaptam, korlátozottan tudok beszélni.,, ezekhez is keresek partnert, kocsi, ház, szabadidő, stb..
2023.11.09.
 
Máté Gábor
Hirdetés szövege
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. 186 cm, 90 kg. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot. Tudok főzni is. Van saját lakásom. Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2023.11.05
 
Podany Katalint
Hirdetés szövege
Meg szeretném találni igazi embert!!! 60 is lehet üdv Katalint Podany Bécsből!!!! Én 50 éves vagyok !!
2023.11.04.
 
Kenyeres Zsolt János
Sziasztok! Tartos kapcsolatott szerelmet keresek
2023.11.03. 
 
„Telkes viktor
Keresek 25 töl 35 éves korig hölgyet budapest vác szob dunaújváros környékröl gyerek lehet nem gond.lehetsz látás vagy hallássérült vagy autista ne igyál.legyen munkád”
 
Berényi József
Sziasztok!36 éves csak a fényt látó ember vagyok. közlekedni nem tudok, Szüleimmel élek,,, dolgozni nem dolgozok. az esélytelenek nyugalmával keresem a párom. Csongrád megyéből egyébként egy Csanytelek nevű községben élek.
 
Reizer László
Szia mindenkinek! Kedves lányt-nőt keresek. Nem ítélkezek senkiről sem.ha van kedved írj, és ismerkedjünk. Nem cigizek, nem iszok alkoholt, utálom a hazugokat akik kihasználják a másikat, utálok hazudni és nem is fogok senkinek sem. Kedves, segítőkész, romantikus vagyok, szeretek kedveskedni, szeretek segíteni. A többit elmondom email-ben. Annyi hogy tudj mozogni x-y hely közt. A kor nem számít. 
Szép napot!
2023.10.21
 
Ádám Tamás
[email protected]
Üdv! Szeretnék ismerkedni, beszélgetni hölgyekkel, kulturált fiatalember vagyok.
2023.10.19.
 
Kovács István
Sziasztok! István vagyok, 41 éves, kb. 165 cm magas. Egy erdővel körülvett kis faluban élek a Bükk közelében, egyedül egy nagy házban. Kissé introvertált vagyok. Szeretem a természetet, a nyugalmat. Hobbim a természetfotózás. A természetközeli helyek az én világom igazán. Akár órákat is képes vagyok eltölteni madarak és vadak megfigyelésével. 🙂 Szeretem még a filmeket/sorozatokat és a sportközvetítéseket. Gerincferdülés miatt mellkas deformitásom van. Jóval kisebb a tüdőkapacitásom, mint egy átlagemberé, így eléggé elfáradok egy hosszabb gyaloglásban. Mozgáskorlátozottságom ellenére, nem okoz gondot a barkácsolás vagy a kertészkedés. Azt hiszem a sütés-főzésben sem vagyok elveszve. Az olasz gasztronómiát kedvelem. Bár ebből a pár sorból nem derül ki, de ismerőseim szerint jó a humorom. 🙂 Pár infó, ami problémaként szokott felmerülni: nincs autóm, rokkant nyugdíjas vagyok és nem vagyok vallásos. Mindezek ismeretében várom leveled, ha felkeltettem az érdeklődésed. 🙂 Szeretném megtalálni a párom, mert „a boldogság csak akkor az igazi, ha van kivel megosztani”.
2023.10.18.
 
Szihalmi Erika
58 éves nő vagyok, keresem a társam akivel újra magamra találhatok. 2 hónapja strokot kaptam jelenleg gyógyulás útjára léptem, de nincs jővő képem rossz egyedül. Szeretnék még kicsit boldog lenni, nehéz időszak után újra, érezni hogy élek! Társat barátot, szerelmet, keresek 65 éves korig,
2023.10.18.
 
Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok. 44 éves őszinte vidám természetű. Megbízható komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Keresem korombeli hozzám illő társam aki szintén házasodni akar, aki szintén elfogad. 
Én kisegítő általános iskolában jártam a matematika reál tantárgyak megértésével voltak gondok.
2023.10.16.
 
Zalatnai Csaba
Sziasztok! Csaba vagyok 54 éves, kerekesszékes. Levelezőpartnert, illetve társat keresek, akivel el tudok beszélgetni és megérti az embert! Egyenlőre ennyi, a többit természetesen bővebben ha felkeltettem az érdeklődésedet!
2023.10.15.
 
Tóth Tamás
Tamásnak hívnak 36 éves nőtlen fiatal ember vagyok. Fogyatékkal élő. Keresem a párom.
 
Kovács Norbert
Norbi vagyok, 47 éves, vidám, ápolt, káros szenvedélyektől mentes, főiskolát végzett emberke. BP. -től nem messze lakom. Egy nagy kertes családi házban, egy aranyos tiszta szép falucskában. Home Office-ban dolgozom. Ide keresnék hölgyet, egy életfogytig tartó hűséges kapcsolathoz. Akivel közösen élhetjük meg a mindennapok örömeit és bánatait. Imádok kirándulni, horgászni, túrázni. Nagyon szeretem a természetet, és az állatokat. Valamint az olvasást, a jó könyveket. Szeretek barkácsolni, építeni újítani. Van egy kis depim, megszorongásom. De ezt igyekszem legyőzni, minden lehetséges módszerrel. Várom megtisztelő leveleket! Norbi
2023.10.11.
 
Bojkovszky Viktor
Szeretnék keresni egy kedves lányt beszélgetés céljából💕
2023.10.10.
 
Attila
38 éves mozgássérültként keresem látó társamat. Segédeszközt nem használó diplomás vagyok, aki utazni is szeret. Budapesten, családi házban élek.
2023.10.10.
 
Farkas Mária
Sziasztok! Mária vagyok, 59éves. Budapesten lakom. Enyhén mozgáskorlátozott vagyok.
Fiatalos vidám természetem van.
Őszinte, hűséges barátot keresek 65éves korig.
2023.10.9.

Tábori Dénes
Sziasztok!
Dénes vagyok, 44 éves, Debrecenben lakom, őszinte, vidám természetű, megbízható.
Komoly kapcsolat céljából keresek hozzám illő társat aki szintén házasodni akar, aki szintén elfogad.
Én kisegítő iskolába jártam mivel a matematika nehezen ment a reál tantárgyak megértésével voltak problémák.
2023.10.05.
 
Misák Krisztián
Helló mindenki!
Misák Krisztián vagyok, barátnőt keresek.
2023.10.03.
 
 
Máté Gábor
 
Szia!
Gábor vagyok, 57 éves.
186 cm, 90 kg.
Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok, szabadidőmben szeretek zenét hallgatni.
Szeretem a sportot.
Tudok főzni is. Van saját lakásom. Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra!
Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!
2023.10.02.

 

Judit

Keresem azt az urat, akinek az azonosító száma „176 1806” a parom.hu weboldalon.
Köszönöm a segítséget!
2023.10.02.
 
 
Attila
38 éves mozgássérült vagyok. Közös programokra (pl. színház, mozi, kirándulás) korom béli női társat keresek Budapesten.
2023.10.02.
 
 
Fekete Gréta
Fekete Gréta mozgássérült, keresi az alábbi személyeket, akik sms-ben irtak:
Hujber Áron 2019 nov. 30.
Kiss Ágnes 2016.dec.5.
Anna 2018 jan. 6.
György 2018 márc.4.
Nagy Sándor önkéntes,
Dezső Gábor, Maria önkentes 2019.nov.20.
Csaba mozgássérult festő.
Sms-ben tudok csak komunikálni,06706061758 számon írjon aki magára ismer.
2023.10.01.

 

Laci

[email protected]

Sziasztok, én egy 45 éves fiatalos, 175 cm magas 79 kg.

Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt –nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak – barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. 2018.03.06.-án stroke-t kaptam, korlátozottan tudok beszélni. Email: [email protected]

2023.10.01.

 
Szihalmi Erika
58 éves vagyok sajnos 2 hónapja strokot kaptam, gyógyuló félben vagyok, járókerettel járok egyenlőre.
Keresem a társam, aki segít az életemet újra élni és talán újra boldog tudok lenni! A remény hal meg utoljára 🤗🌹
Keresem a társam akivel újra magamra találok 🤗🙏
2023.09.30.

 

Szász Izabella

[email protected]

Nagyon ” fájdalmas” házasságban élek, ahol a hibás mindig csak én vagyok. Ennek 20 éve már. Németországban élünk, 46 éves vagyok. Két lányunk van. Lelki sérült férfi társaságát keresem, először levelezés, utána meglátjuk hogy alakul a helyzetünk.

2023.09.29.

 

Zimmer Zoltán

[email protected]

Szép arcú, vékony lábú, kerekesszékes hölgy, lehetőleg fényképes levelét várom.

Enyhébben sérült sportos, diplomás férfi vagyok. Pest megyében élek.

Próbáljuk meg, nem veszíthetünk semmit! [email protected]

2023.09.29.

 

Sinkó Mihály

[email protected] 

Sziasztok szívesen megismerkednék egy ágyhoz vagy tolókocsihoz kötött hölggyel. Ha van kedved írj sms-t vagy hívj a 06702848017 számon.

2023.09.28.

 

Remény

[email protected]

Szép napot. 40 éves egyedül álló férfiként keresem párom. 2 éve derült ki hogy van egy szindrómám,amivel elég jól együtt tudok élni,szinte teljes élet tudok betölteni. Igazából bővebben beszélgetni/bemutatkozni e-mailben,vagy más portálon közvetlenebb.

Én úgy gondolom hogy a kor,és a külső nem annyira mérvadó, inkább a belső értékek a fontosak.

Szép napot mindenkinek.

2023.09.28.

 
Tóth Zoltán
52 éves vagyok, látás sérült. Fényt látok a bal szememmel, beszélő programmal használom a számítógépet. Szeretnék megismerkedni egy olyan hölggyel, aki így is elfogadna. Írhat bármilyen fogyatékosságú hölgy, nem zárkózom el senki elől. Ha jókat tudunk beszélgetni, az már egy jó kezdet, aztán majd úgyis együtt döntjük el, mi lesz belőle. Persze, reméljük a legjobbakat. Szeretek olvasni, időnként kirándulni, és még jónéhány dolgot. Ha valaki meg szeretne ismerni, írjon nyugodtan.
2023.09.25.

 

Máté Gábor

[email protected]

Szia!

Gábor vagyok, 57 éves. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám, optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot is. Tudok főzni is. Van saját lakásom. Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra!

Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet!

2023.09.22.

 

Balázs

[email protected]

Sziasztok!

Társat keresek közös programokhoz. Ha 20-35 év közötti lány vagy írj bátran. Bp. és környékbeliek jelentkezését várom elsősorban, de közös szimpátia esetén bárhol lakhatsz. Szeretek kirándulni, utazni, moziba és strandra járni. Nem iszok, nem dohányzok, és nem használok narkotikum szereket sem. 181 cm magas, mackós alkat vagyok, szemüveges. Nehezen oldódok fel idegenek között, de szívesen beszélgetek ismerősökkel. Speciális iskolába jártam, mivel nehezen kezdtem el beszélni. Két szakmám és munkahelyem is van. Szüleimmel élek Pest megyében. Ha szívesen beszélgetnél vagy találkoznál velem, jelentkezz.

2023.09.21

 

Gyula Telkes Viktor

[email protected]

Sziasztok.keresek hölgyet 18 tól 33 éves korig. Gyerek nem gond, nekem nincs. Lehetsz látás vagy hallássérült.autista. ne igyál .

Legyen munkád.Pest, Fejér, Budapeströl . Vonaton dolgozok, nem iszok.

Balkonnövények a hobbim.

telefonszámom +36300125506. email:[email protected]

2023.09.19.

 

Baráth Barbara

[email protected]

Szia, Barbi vagyok, 21 éves vak lány. Keresek egy-két embert aki barátkozna velem. Nem hiszem, hogy találnék, de itt leírom, hogy számomra az, hogy kettesben menjek el valakivel valahova kb. lehetetlen. Tehát, ha találkozunk, akkor anyum is jönne amíg nem bízom eléggé. Ez nem tudom hány alkalom, mert még nem volt olyan akinek így kellettem volna. Ért egy trauma négy éve, azóta ez a helyzet. Barátokat és társakat keresek. Ha érdekellek írj e-mailt és beszélgessünk tovább a messengeren. Rock, metal fan vagyok, de mindenre nyitott vagyok hármasban.. Szia, köszi, ha elolvastad!

2023.09.19.

 

Balázs

https://www.facebook.com/Bazsi900919

Sziasztok! Korban hozzám illő lányt keresek. Én 33 éves vagyok, Pest megyében élek a szüleimmel együtt. Speciális iskolába jártam. Két szakmával, munkahellyel rendelkező, káros szenvedélyektől mentes, csendes, mackós testalkatú, 181 cm magas, barna hajú, szemüveges srác vagyok. Olyan társat keresek aki szeret kirándulni, strandra-és moziba járni, közös programokban részt venni. A Facebookon itt tudsz elérni: https://www.facebook.com/Bazsi900919

2023.09.19.

 

Kőrös Ádám

[email protected]

Sziasztok! Ádámnak hívnak. 28 éves vagyok.75kg/173cm magas Zárkózott típus vagyok. Persze tudok sokat dumálni ha találkozok olyan emberrel aki előtt őszintén meg tudok nyílni.Leszázalékolt vagyok. Oxigén hiánnyal születtem ( orvosi nevén:dyskineticus agyi bénulás) Fogyatékkal élő vagyok !!!!! Számomra sajnos a betegségem miatt egy kicsit nehézkes a beszédem is. Tudok beszélni de nehezen artikulálok.Akik ismernek azt mondják jó a humorom szeretek viccelődni és nevetni a szürke hétköznapokban. Szeretek sütni/főzni (mellettem nem maradsz éhes). Kedvenc ételem pl: Carbonara/ bolognai spagetti, gyros, oldalas,chilis bab,csirke comb…és még rengeteg más direkt olyanokat írtam amelyeket el is tudok készíteni.
Szeretek,olvasni,filmezni, zenét hallgatni, állatokkal foglalkozni.Egyik kedvenc filmem a Kényszerleszállás című film. ZenékPl: Pet shop boys, Snoop Dogg, Linkin Park stb …. Kedvenc könyvem pl: Éjfél Csernobilban, A szomszéd lány stb.. Imádom a kutyákat, van két yorkim . Egy varrodában dolgozok 4órában.
Keresek valakit aki elfogad ahogy vagyok és jól kijövünk egymással. Akivel kicsit színesebb lesz az életem. Elsősorban a házias nőket preferálom azért tudjon a konyhában mozogni.Az átlagos testalkat jön be igazán de nem baj ha van egy kis felesleg rajtad.. Persze gondolkodásban is felnőtt nőt keresek. Mit jelent ez? Ne az első találkozás után akarjon jegygyűrűt. Viccesen hangzik de sajnos erre is volt precedens. Ne legyen féltékeny mert attól falra mászok.Tényleg egy olyan társat keresek aki tud felnőtt ember módjára gondolkodni, sajnos tapasztalatom azt mutatja hogy ez nem ” jár a korral”. Jó lenne ha a bizalom is meglenne közöttünk.Tisztában vagyok vele hogy nem vagyok tökéletes rengeteg hibám van és még annál is több. De ne csak külső alapján ítélj meg.
Bács Kiskun megyében keresem a társamat elsősorban

 

Both László
[email protected]
40 éves budapesti férfi társat keres, 40 éves biztos egzisztenciával saját lakással rendelkező, gimnáziumi végzettségű gyermektelen saját környezetére igényes 174 cm magas átlagos testalkatú dolgozó testépítést, úszást, kerékpározást, kirándulást, kertészkedést kedvelő, káros szenvedélyektől mentes, hűséges, kedves férfi ismerkedne 20-55 év közötti budapesti vagy vidéken élő hölggyel szabadidő kellemes eltöltéséhez melyből akár a későbbiekben komoly kapcsolat, házasság vagy családalapítás is kialakulhat. Gyermek nem akadály.  Tel: 0670 301 40 04, 061 787 56 47
2023.09.17.

 

Györkös Dániel
[email protected]  
Sziasztok Én egy átlagos 43 éves srác vagyok.Van egy mentális betegségem de gyógyszerekkel szinten van tartva .Az állapotom már régóta stabil.Nem vagyok diplomás de értelmes és inteligensnek tartom magam. Pécsett lakom és jelenleg is független vagyok.Sokféle módszert kipróbáltam a társkeresésbe de sajnos szinte csalódás volt részemről főleg az online keresőkben csalódtam.

Szeretnék már végre egy őszinte, tiszta szerelemre, párkapcsolatra lelni. Keresek egy olyan fiatal lányt 20 kortól aki értékeli az önzetlen tiszta szerelmet. Legyen őszinte, szerény ,alkalmazkodó és azért igényes is. Szeretnék szeretet adni és kapni is egyaránt Ez kölcsönös. Várom olyan Pécsi lányok jelentkezését aki hasonló tulajdonsággal rendelkezik mint én. A következő elérhetőségemen tudjátok felvenni velem a kapcsolatot 06 30 550 45 37

Lehetőség szerint mentális beteg vagy kicsit sérül lány legyen köszönettel: Györkös Dániel
2023.09.14.

 

Juhász Tibor
[email protected]
Csinos hölgyet keresek
2023.09.03.

 

Máté Gábor
[email protected]
Szia! Gábor vagyok, 57 éves. Látássérült vagyok, csak fényt látok. Vidám optimista vagyok. Sokat olvasok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni. Szeretem a sportot is. Tudok főzni is. Van saját lakásom. Budapesti hölgyet keresek komoly kapcsolatra! Kérlek írjál, ha felkeltettem érdeklődésedet! [email protected]
2023.09.12.

 

Papp Mihály
[email protected]
Hölgyet keresek élettársi kapcsolatra Magyarország Balaton Alsóörs községébe. Aki még egészséges, telyesen független, még mozgékony, nőiesen cserfes, rendezett a családi-anyagi körülménye, és 65-73 év körüli de nem duci és nem magasabb 166 cm-nél. Én filigram 79 éves özvegy független ffi vagyok, ki középművelten egyedül él házában. Leendő partneremnek szex mentes nyugodt csendes kiegyensulyozott öregségi éveket kínálok. Ezermester nyugdíjjas vagyok, napközbe lefoglalom magam, csak az esték rosszak.
2023.09.08.

 

Szabó Gergő
[email protected]
26 éves fiu vagyok enyhén beszédhibàs keresem korban es hasonló hibákkal hozzám illő lány társaságát akár komolyabban is.
2023.09.08.

 

Gábor
[email protected]
Szívesen megismernék egy lányt, hölgyet aki sportban, otthoni mozifilmekben, egyéb hobbikban partnerem lenne. Nincs korlát, bárkivel örömmel levelezek. Dolgozom, mellette hobbiknak élek, egyedül! Esetleg nem lenne rossz, ha a számítástechnika, és gaming világból is érkezne egy hölgy, konzol/PC, de nem kizáró ok. Nyitott vagyok egy jó barátságra is beszélgetésre is, de természetes az ember sok mindenre vágyna. Ha te is sok mindenre vágysz, és szeretnél társaságot, szívesen töltenéd az időd velem írj bátran. Mindenkinek válaszolok ez a minimum, és ezt várom én is cserébe. Bp/pest vonzáskörzet. Repül az idő, holnap már késő! 🙂
2023.09.07.

 

Vincze Gábor
vinczgabo521@ mail com
39 éves vagyok enyhe fogyatékos beszedhibas Szüleimmel élek jó körülmények között kecskemeten Nagyon egyedül érzem magam rossz hogy bárhova megyek könyvtárba vagy máshova nincs mellettem senki Szeretni találkozni egy hasonló típusú hölggyel jó lenne ha kecskemeti lenne Szeretem az állatokat több színész kedvelője vagyok Bud Spencer Terence Hill stb várom a választ Tisztelettel Vincze Gábor
2023.09.05.

 

Tinka Milán
[email protected] 
Sziasztok!
Én Milán vagyok, 36 éves, Asperger szindrómás (az autizmus egyik fajtája) fiatalember. Teljesen értelmes vagyok, csak a szociális, társas szituációkban, kapcsolatokban nehezen tudok eligazodni az autizmusom miatt. Az bebizonyosodott, hogy a párkapcsolatra alkalmas vagyok, májusban lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak egy szintén autista lánnyal. Már túltettem magam rajta, és nagyon vágynék egy újabb kapcsolatra, lehetőleg minél hosszabb távra. 187 centi vagyok, 100 kg. Ercsiben lakom, Fejér megyében, de Budapestre, vagy közeli Pest megyei településre el tudok jutni, ami megközelíthető tömegközlekedéssel, Pesten elég jól tudok tájékozódni. Szeretek zenét hallgatni (főleg a 90-es évek diszkó zenéit, és 80-as évekbeli dallamos magyar rock zenéket Edda, Bikini, Demjén pl.), filmeket nézni, színházba járni, főleg vígjátékokat nézni, vízilabda meccseket nézni élőben, és TV-ben is. Szeretek biciklizni, nagyon szeretem a kutyákat, cicákat, természetet. Nagyon szeretném megtalálni a párom, korkülönbség számomra nem akadály, plusz- mínusz tíz év belefér.
2023.09.04.

 
Máté Gábor
szia! 57 éves látássérült férfi vagyok. Csak fényt látok. Budapesti vak, vagy gyengénlátó hölgyet keresek komoly kapcsolatra. El tudom látni magam, van lakásom, és tudok főzni is. Ha felkeltettem érdeklődésedet kérlek írjál, hogy megtalálhassuk egymást!
2023.09.03.
 
 
Laci
Laci ebben minden benne van, olyat keresek aki társam lenne az élethez, nem kurvát keresek, nem is bejáró nőt, szimplán egy normális embert online intézem ezeket, és ha valami van jövök megyek, jó lenne valaki aki velem lenne akár ilyenkor is.. 46 éves fiatalos, 175 cm magas 80 kg 2018.03.06.-án stroke, korlátozottan. Budapesten, XI. kerületben . [email protected]
2023.08.29
 
 
Sinkó Mihály
Sziasztok èn pszihihátria beteg vagyok szívesen megismerkednék egy hölggyel aki hozzám költözne nem èlek egyedül az anyukámmal ès a húgom fiával èlek olyan hölgyet keresek aki hozzám költözne nem számit hogy milyen betegsèged van ha van kedved írj smst vagy hívj a 06702848017 számon köszönöm Misi
 
 
Orosz Gábor
Sziasztok! Orosz Gábor vagyok, 44 éves! Látássérült vagyok Pesten élek! keresem párom! Komoly kapcsolatot szeretnék, káros szenvedélyektől mentes ember vagyok önálló életvitelt folytatok! Csak olyanok keressenek akik szeretik az állatokat mert van egy vak vezető kutyám! Ha így is elfogadsz akkor jelentkezz az e-mail címemen!
 
 
Földi László
SM.beteg vagyok nyorsan beszedemben nyilvánul meg. Tavaly áprilisban kaptam pészmékert.
 
 
Fekete Greta
Eljott az osz es a szivem nagyon faj, mert minden barat elhagyott mar. Keresek hobbi versiro baratokat, akik hozzam hasonloan mozgasserultkent a negy fal kozt elik eletuket es csak sms-ben tudnak komunikalni.Mobil szamom 06706061758
 
 
Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok 44 éves összinte vidám természetü megbízható komoly kapcsolat keresek hosszú tartós kapcsolatban gondolkodom korban hozzám illő társat keresek aki szintén házassodni akar aki szintén elfogad
 
 
Balassai Tibor
Nyugdíjas autószerelő vagyok. mg.gépész szakközépiskola I valamint középfokú szoftver üzemeltető végzettséggel rendelkező vagyok. 10 éve kaptam egy gyengébb sztrókot amiből felépültem, kertes házban élek. Szeretek barkácsolni, horgászni, saját motoros csónakot tartok amivel a Tiszán közlekedek. A sztrók maradványa járásomban és kis mértékben a beszédemben mutatkozik meg. Szeretek főzni és házias vagyok.67. évemet most töltöttem be.
 
 
Reizer László
Szia mindenkinek!kedves lànyt,nőt keresek.nem ítèlkezek senkiről sem.ha van kedved írj ,és ismerkedjünk.nem cigizek, nem iszok alkoholt, utàllom a hazugokat akik kihasználják a màsikat, utàllok hazudni és nem is fogok senkinek sem, kedves, segítőkèsz, romantikus, szeretek kedveskedni, szeretek segíteni.többit elmondom emailban.annyi hogy tudj mozogni x-y hely közt.kor nem szàmít.szèp napot!
 
 
Gyula telkes viktor
Szia keresek hölgyet 18 tól 30 éves korig esztergom.budapest.dunaújváros.vác.dunakeszi.cegléd útvonalon lehetsz gyerekes nem akadály.látás vagy hallássérült esetleg autista.lehetőleg legyen állásod.hobbid.ne legyen káros szenvedélyed.filmeket szeress nézni akár tv vagy online számitógépen.kisgyerek nem akadály ha vannak neked nem gond email cim:telkesw@gmail .com +36300125506 telefonszámon 15 órától hivhatsz facebookot emailba megirom
2023.08.16.
 
 
Na Márk 35
sziasztok barátnőt keresek hósszu távu kapcsolatra 35 éves vagyok az az 88 cas születésü és már 11 évesen el keztem barátnőt keresni de sikertelenül mert éveim mentek rá de sajnos semmire se mentem és regeteg árs keresőn vagyok fent hogy azoknak is mi értelme hogy mindenhol fizetni kel és 1 2 re nem jutok
 
 
Top Tibor
Mindkét lábára amputált hölggyel ismerkednék. Közép magyarországi, erős testalkatú, szabad szellemi foglalkozású férfi vagyok. Fényképnek örülnék! Váltsunk levelet!
 
 
R.Ferenc
Üdv! 35 éves vagyok és kerekesszékes, 5 éve szenvedtem ami autóbalesetet. Szeretnék magamhoz hasonló kerekesszékes lányokkal ismerkedni. Szeretek olvasni, filmezni, néha írok is mikor kapok ihletet. Van egy 1 éves kiskutyám is. Elérhetőségem: [email protected]
 
 
Kandi józsef
62 èves egyedül álló Budapesten èlő Zenetanár vagyok normális èletvitelt èlő. Keresek egy intelligens korban hozzám illő nőt komoly kapcsolatra! Akár összeköltözèssel ! Email: [email protected]
 
 
Szabó Lajos
Társamat páromat örökösömet keresem nyugalomra szeretetre vágyó szerény falusi 30-as Lány személyében Budapesti házamba 06202710998 vállalkozó szellemű társra várok üdv Lala…… Lajoska [email protected] várom leveled puszi
 
 
Gábor Zoltán
Szia! Én egy 40 éves férfi vagyok! 12 év külföldi munkavállalás után, 2023 év elején tértem haza végleg Magyarországra. Ebben az időben számos pozitív változás történt az életemben. Fontosabb volt számomra a céljaim elérése és a karrierem, mint megtalálni a szerelmet, házasodni, vagy gyermeket vállalni! Szeretnék megismerni egy kedves, vidám, őszinte és önálló Hölgyet, akivel jól érzem magam és tudunk közösen tervezni.
 
 
Farkas Mária
Sziasztok! Budapesten élő 59éves,vidám természetű mozgáskorlátozott vagyok. Ami abban nyilvánul meg ,hogy utcán jobbhíján egy pontos bot nyújt biztonságot,amire lakásban nincs szükségem.Főként különböző stílusú zenét,filmet,keresztrejtvényt és a természetet kedvelem.Ha többet is szeretnél tudni rólam írj bátran! Igaz Farkas vagyok,de nem emberevő!
 
 
Péter
48 éves vagyok budapesti látássérült. Levelező társat keresek .
 
 
Szinyéri Tibor
34 éves Somogy megyei fiatalember keresi szerető hűséges társát egy korban hozzáillő hölgy személyében.
 
Zimmer Zoltán
Enyhébben sérült sportos, diplomás férfi vagyok. Pest megyében élek. Deréktól lefelé béna, szép arcú, kerekesszékkel önállóan közlekedő hölgy lehetőleg fényképes levelét várom. Írj bátran – soha nem lehet tudni! [email protected]
 
Anikó
Sziasztok! Olyan 45 év feletti barátokat keresek Baranya megyéből, esetleg Somogy, Tolna, akikkel lehet rendszeresen találkozni, közös programokat szervezni, beszélgetni az élet dolgairól stb. Ami fontos, a komoly mentalitás és a teljes mértékű állatszeretet, legyen közös téma is. Introvertált, egyedül élő, 37 éves nő vagyok Komlóról.
 
Nánási Ferenc
Csak kissé túlsúlyos, de már fogyóban lévő macis férfi vagyok, 62 éves. Keresem hasonló korú férfi barátom beszélgetésekre, közös szórakozásra lehetőleg Budapesten.
 
Kocsis János
Sziasztok! János vagyok Bács Kiskun megyéből. Kiskőrös mellett élek külterületen. 1 héttel ezelőtt még Pest megyében éltem. 67 éves leszek ősszel. Cukor beteg vagyok, inzulinos. A cukor betegség miatt mindkét lábam amputálni kellett. Sajnos a szemem is gyenge, romlik mostmár az is. Én igazából tudom, hogy szerelmet már nem találhatók, mért így senkiben tud elfogadni, hisz én se tudom saját magamat. Annak is örülnék nagyon, ha legalább beszélgető társat vagy barátot talalhatnék akivel személyes találkozó is létre jöhetne, mert én a személyes kontaktus híve vagyok. Beszélgetésben is telefonon vagy esetleg Messengeren beszélgetnék mivel a szemem gyenge és nehéz így az írás. A lényeg, hogy legyen egy személyes kontaktus. Leginkább nőkkel, mivel én velük értem meg magam igazán. Remélem van nekem is egy utolsó esélyem, mivel nagyon szeretek beszélni, sakkozni, mikor jobb volt a látásom rejtvényt fejtettem sokat. A humort is szeretem. Néha cinikus vagyok, de nem bántani akarok csak próbálok nem unalmas lenni. Bárki írhat aki szintén hasonló problémákkal küzd. Köszönöm szépen
 
Bartha
sziasztok keresem társam Pest megyébe élek 160 cm magas 72 kg átlagos testalkatú kék szemű barna hajú vagyok szemüveges hallókészülékes és enyhén fogyatékos vagyok keresem levelező társam aztán majd kialakul 4 órába dolgozok
 
Bakos Luci
Levelezőtársat, barátot keresek, számomra a társkeresés gondolata feszélyező és nehezen alakítok, tartok fennt kapcsolatokat. Ha valakivel szeretnék valamit, az lassan alakul ki. 25 vagyok és nagy valószínűséggel rajta vagyok az autizmus spektrumon, hivatalos diagnózisom nincsen. Az érdeklődési köreimen keresztül tudok kapcsolódni, szeretem, ha valakivel el tudok beszélgetni, de nagyon lefáraszt, ha úgy érzem, mások színházában kell részt vennem és „fel akarnak díszíteni” a saját világukhoz rendelve. Ez a legnagyobb problémám az emberekkel. Igyekszem rugalmas lenni, és bizalommal teli, nem egy a könnyű dolog. Szeretem a könyveket (orosz realizmusnál kaptam rá), klasszikus darabokat tanulok gitáron és szeretek erdőkben sétálni, növények közt lenni. Imádom a kutyákat, szeretnék majd egyet, ha készen állok rá. Humán beállítottságú vagyok, èrdekelnek a társadalom tudományok, a pszichológia, főleg a „sötét oldal”. Nem vagyok egy keep smiling ember, általánosan nincs kedvem betartani a szociális szabályokat, mindenhol én vagyok a fura. Viszont impulzus kereső vagyok, ez azt jelenti, hogy szeretem néha a pezsgést, mindig találok valamit, ami leköt. A legfontosabb nekem, hogy tisztában legyen önmagával, akit megismerek, sajnos van egy terapeuta-szerepem, ami miatt cuppannak rám a sérültek, mert megadom nekik a kapcsolódást. Az ilyen függőségi viszonyokat el szeretném kerülni. Bács kiskun megyei vagyok, talán ennyit a vègére
 
Fehér Anita
Sajnálatos baleset által rokkant nyugdíjas lettem. 36 éves vagyok. Ellátott s családi ház körüli teendőket. Le vagyok százalékolva Napirenden eljárások a máltai foglalkoztatóba dolgozni. Szeretnék egy boldog kapcsolatot kialakítani. Szeretnék fontos lenni egy férfi számára akinek Én is fontos lehetnék. Boldog Szeretnék lenni.
 
Lukács Attila
Attila [email protected] Sziasztok Szeged környékén élek 54 éves mozgáskorlátozott férfi vagyok, autoimmun izületi betegségtől szenvedek.Méhészkedéssel foglalkozom.Szeretem a természetet , biciklizni, kirándulni .Hiányzik egy kb 45-55 év közötti megértő hölgy,pár akivel közös élményeket szereznénk.
 
Sinkó Mihály
Sziasztok! Váci vagy környèki hölggyel ismerkednék ha van kedved írj smst vagy hívj a 06702848017 számon 49 éves vagyok korban hozzám illő legyèl köszönöm Misi
 
 
Fekete Gabriella
Greta szegedi kerekesszekes vagyok, hobbi versirot keresek,csak sms ben tudok komunikalni, szamom 06706061758
 
István
48 éves, Budapest kertvárosi részén élő független, diszkrét, empatikus férfi vagyok, rövid hajjal, átlagos, sportos testalkattal. Megismernék egy természetes, hozzám hasonlóan Budapesten élő nőt.
 
Lukács Attila
Attila [email protected] Sziasztok 54 éves Szeged környékén egyedül élő férfi vagyok.Rokkantsági ellátás mellett dolgozom.Közös szabadidő eltöltésére keresek 45-55 év közötti hölgy társat .Szeretem a természetet ,kirándult, biciklizést és az állatokat.Én Bechterew kóros vagyok hasonló problémával élő nőt keresek aki 160cm-nél nem magasabb. megértő ,őszinte és nem dohányzó.
 
Szekeres Sándor
Külföldön született és ott élő fiamnak keresek társat. A fiam 38 éves, kb 173 cm magas , egyszerű, kellemes természetű és kinézésű személy. Ahogy láttam, a hölgyek szivesen társalognak vele. Magyar állampolgár, de sajnos csak angolul tud . Jelenleg Johannesburgban dolgozik mint számítogép programozó, jó a fizetése, azt tervezi, hogy az év folyamán Európába költözik és talán Írországban telepszik majd le véglegesen. A sok munka és vele járó feszültség eredményeképpen , mintha elvesztette volna az élet értelmét , levelei depresziósak . Olyan barátnőt próbálok találni részére, aki nem fél a külföldön élés nehézségeitől, emberi kapcsolatokban gyakorlott, erős akaratú de megértő és képes arra, hogy fiamnak visszaadja a hitet az élet értemében .
2023.07.14.
 
mihály
sziasztok, egy 30 éves vak srác vagyok. megpróbálom, hátha. mindenki komoly kapcsolatot keres itt, ahogy látom. én csak egy beszélgető társat, ismerőst, majd netán barátot keresek. lehetsz bármilyen korú, nincs gondom a fiatalokkal, de a nyugdíjasokkal sem. van sok időm, így szívesen levelezek, netán majd beszédben is folytathatjuk, ha megvan a közös szimpátia. szeretek ilyen átlagos dolgokat, mint olvasás, zenehallgatás. de nézek sportokat is. orosz jégkorong, foci, gyorsasági motorok. ami plussz, rubik-kocka és ördöglakat gyüjtő vagyok. nemrég belekezdtem a sudoku rejtvényekbe is. aki szeretne, bátran írjon, majd meglássuk mi sül ki belőle.
2023.07.12.
 
Mohácsi Vilmos
SZIA ÜDVÖZÖLLEK.Barátot keresek gőzerővel,nagyon rossz egyedül ha gondolod szívesen ismerkedem hölgyel. Sajnos betegségem miatt, nehezen ismerkedem de nagyon szeretnék.
 
Szabi Szilágyi
Barátnőt kersek
2023.07.04.

 

Mate
Sziasztok nekem nincs semmilyen betegségem de szivesen ismerkedek 27 éves macis alkatu fiatal ember vagyok ! Nagyon be jönek sovány nők lányok,ha gondolod írj és ismerkedjünk!
2023.07.03.

 
Badi Máté
Sziasztok keresem párom már régóta szingli vagyok ,japan ázsiai kinai,lányok nagyon tetszenek,de szívesen ismerkedek bárkivel akar komoly kapcsi is vagy barátság céljából!

 

Sziva György
Kedves Hölgyek! 55 éves, enyhén mozgáskorlátozott fiatalember, megismerkedne 50 – 60 év közötti hölggyel, tartós kapcsolat reményében. Régóta élek egyedül, jó volna találni egy kapcsolatot, társat, akivel jól megértenénk egymást. Általában vidám természetű, egyszerű kedves embernek tartom, sok érdekes tulajdonsággal. Szeretek a természetben sétálni, utazni, zenét hallgatni, számítógéppel foglalkozni, barkácsolni. A konyhában is eligazodok, mivel szeretek főzni. Egy baleset következtében enyhén mozgássérült lettem, szerencsémnek köszönhetően ebből mára már nem sok látszik, kissé sántítok, és néha beáll a derekam. Aktívan dolgozom. Somogyban lakom egy kertesházban, a munkám miatt sokat utazom Budapestre. Sérültségedet tekintve, lehetsz akár amputált is, számomra nem jelent problémát. Elérhetőségem: [email protected] vagy 06-20-3830721

 

István
sziasztok keresem a páromat írj nyugodtan bátran

 

Reizer làszló
Szia mindenkinek!kedves lànyt,nőt keresek.nem ítèlkezek senkiről sem.ha van kedved írj ,és ismerkedjünk.nem cigizek, nem iszok alkoholt, utàllom a hazugokat akik kihasználják a màsikat, utàllok hazudni és nem is fogok senkinek sem, kedves, segítőkèsz, romantikus, szeretek kedveskedni, szeretek segíteni.többit elmondom emailban.annyi hogy tudj mozogni x-y hely közt.kor nem szàmít.szèp napot!
 
Gödöllei Gábor
Sziasztok. Gábor vagyok sajnos copd-s vagyok csendes vidám természetű 46 éves. Keresem öszinte vidám korban hozzám illő társamat. Ha magadra ismersz kérlek jelentkezz. Puszi.
 
Gál Zsuzsanna
Sziasztok! Gál Zsuzsanna vagyok .49 éves.talpraesett biosz tanár.csak most leestem.Rakos lettem.de biztos vagyok abban.hogy így is meg szeretnétek ismerni.mert nagyon együttérző.segitokesz.odaado.anya vagyok és jól beszélek németül.korrepetaltam is gimi után.sőt egyszer a szembe szomszéd fiút felkészítették a svájci útra.ment a barátnőjéhez.aztan összeházasodtak és kint is maradt.En meg élem életem vígan.egyedül.Az boldogít.hogy szeretek kézműveskedni.alkotni mindenből.
2023.06.28.
 
Huszár Mária
Sziasztok! 40 éves, látássérült nő vagyok. Budapesten lakom és dolgozom. Szívesen megismernélek, ha Budapesti, vagy Pest környéki, 35-50 év közötti férfi vagy, aki hozzám hasonlóan fontosnak tartja a belső értékeket. Születésem óta nem látok, ezért számomra ez csak egy állapot. Kérlek csak akkor írj, ha ezt el tudod fogadni. Ismerjük meg egymást. 🙂
 
Szőke Tünde
62 éves vagyok.5 éve tumor miatt nyelv és állcsont műtétem volt. Ezért kommunikáció nehezebb. Szakápolo voltam. Leszázalékoltak.Jelenleg sajnos házasságban élek ami megkeseriti az életem. Olyan embert keresek aki ember számba vesz.

 

Szücs Márta
Sziasztok. Márti vagyok 53 éves 168 magas molett testalkatú, barna szemű, rövid vörös hajú, Oroszlányban lakom. Fél éve özvegy vagyok. Mozgósomban enyhén korlátozott vagyok.Szeretnék valakivel megismerkedni egyenlőre a közelemben ha lehetsé[email protected]
2023.06.23.
 
 
Gábor
Én egészséges vagyok,de bármilyen fogyatékkal élő hölggyel / lánnyal szívesen ismerkednék.Nem számít,hogy milyen testi,vagy szellemi (pl: pszichiátriai) problémád van,és hogy hány éves vagy.Elsősorban a szimpátia számít,amibe egy fénykép nagyon sokat tud segíteni,ezért arra kérlek hogy ha írsz nekem a levélhez egy fényképet is csatolj magadról.Másodsorban az számít,hogy hozzám minél közelebb lakj,mert a távkapcsolat nem működik.Én Sződligeten lakom.Budapestiek is írhatnak nekem.Én a minél előbbi személyes találkozásban hiszek.Ott sok minden kiderül.Ha már eleged van a magányból,és szeretnéd ha valaki téged is szeretne,akkor kérlek szépen írj nekem.
2023.06.19.

 

Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok 43 éves összinte vidám természetü megbízható komoly kapcsolat céljából vagyok itt aki szintén elfogad és házasodni akar akivel megtudom osztani örömeimet érzéseimet
 
 
Szinyéri Tibor
34 éves Somogy megyei fiatalember keresi szerető hűséges társát egy korban hozzáillő hölgy személyében.
 
 
 
Kovács Andrea
Szia kedves Matè èn is gyengènlátó vagyok és én magan írom amit te olvasol itt van a jó gmail cím erre tudsz írni vagy a Facebookon Messengeren úgy vagyok fent hogy Andrea Kovács Százhalombatra így megtalálsz Én hogy talállak meg Facebookon ? Köszönöm az írást Mennyire vagy látássèrült ? Kellemes estèt Baráti üdvözletettel Andi
 
Kézsmárki Béla
szeretnék ismerkedni olyan nőkel őszinte becsületes
 
Morovics Laszlo
Keresem a nagy ot !Nevem Morovics Làszlo .43 èves leszek jõv honoba .Facbukon fent vagyok èn nevemel.Viberem is van 06308549780.Szàmon lehet hivni.Rendesen telefonani reggel 8 orat 20 oràig 35 ev tol 43 jeltkezoket varok.

Flo Tan
Sziasztok! Gyakran megesik, hogy egyedül vagyok otthon és unatkozom. Nem találom a helyem és már az olvasás is untat. Ilyenkor szivesen beszélgetnék bárkivel,aki szintén hasonló cipőben jár. A többi fórum közül választani nem tudtam, mert mindenhol úgy tűnt, hogy egy régi összeszokott társaság diskurál egymással és ezért nem akartam beleavatkozni. Várom bárki hozzászólását, véleményét és föleg azokat akik beszélgetni szeretnének, de nincs nekik kivel. Bécsben élek. WhatsApp : +43660623436

Horváth Andrea
Szia Kedves Ismeretlen Szeretnék még Boldog lenni🙂

Tengerdy László
Sziasztok! 49, lassan 50 éves mozgássérült pasiként keresek korban hozzám illő társat. Magamról annyit, hogy a sérültségem látszik, de legalább vacakabbul néz ki, mint ahogyan egyébként vagyok. Barna szem, barna haj, 175-178 magasság, sajátos testtartás, (kalapácsgerinc miatt) jelenleg szakáll, és mindemellett vasággyal se vagyok 60 kiló. Viszont azt a híresztelést itt cáfolnám, hogy én vagyok Isten ajándéka a hölgyeknek. Egyenlőre csak törekszem rá. Akit keresek az egy velem nagyjából egykorú, hozzám hasonlóan nyitott gondolkodású kissé infantilis, de belevaló csaj. Magasságod, haj és bőrszíned, valamint sérültséged milyensége és mértéke mellékes. Nem azt nézem, hanem téged. Ha idáig jutottál és legalább egyszer elmosolyodtál, ne agyald túl a dolgot. Ragadj telefont és írj nekem. Akár viberen, akár mailben. Nem harapok. Csak ha szeretnéd. ;-)) 702557477 [email protected]

Sinkó Mihály
Sziasztok ! Szívesen megismerkednék egy hölggyel aki amputált lábu ha van kedved írj smst vagy hívj a 06702848017 vác környékén ismerkednek köszi Misi
Józsa Attila 57 éves
Komoly kapcsolatot keresek Kecskeméten élek mozgás sérült vagyok de eltudom magam látni szeretek barkácsolni 06206201470 stb
 
Jozsa attila
Özvegy jozsa attila 57 éves komoj kapcsolatot szeretne mozgásérült elátni eltudom magam 0676575 341
 
Telkes Viktor Gyula
40 éves vagyok,nem iszok,nem dohányzok,gyerek nincsen de nem akadály ha vannak neked ,keresem barátnőm 18-37 éves korig pest-budapest-fejér megyéből vagy dunakeszi-vác-szob-dunaújvárosból,ne igyál lehetsz halló vagy látássérült,egészséges,autista is nem gond,gyereked lehet nem akadály,legyen munkád,hobbid telefonszámom:+36300125506
 
 
Kovács Andrea
Szia kedves Mátè Andi vagyok 36 èves és szívesen barátkozom veled ha szeretnèd akkor megtalálsz Facebookon kellemes estèt neked baráti üdvözlettel Szia
 
Fekete Gabriella
Keresem SMS-barátaimat 2019-ből, 2020-ból, 2022-ből. Gréta vagyok szegedről, SMS számom 06706061758.
 
Kovács István
Sziasztok! István vagyok, 40 éves. Egy erdővel körülvett kis borsodi faluban élek, a Bükk közelében. Kissé introvertált vagyok. Szeretem a természetet, a nyugalmat. Hobbim a természetfotózás. A természetközeli helyek az én világom igazán. Akár órákat is képes vagyok eltölteni madarak és vadak megfigyelésével. 🙂 Szeretem még a filmeket/sorozatokat (legnagyobb hatással bíró film számomra az Út a vadonba), és a sportközvetítéseket. Újabban a csillagászat és űrkutatás iránt érdeklődöm. Gerincferdülés miatt mellkasdeformitásom van. Jóval kisebb a tüdőkapacitásom, mint egy átlagemberé, így eléggé elfáradok egy hosszabb gyaloglásban. Mozgáskorlátozottságom ellenére, nem okoz gondot egy bútor összerakása, egy polc felszerelése a falra, vagy a kertészkedés. Azt hiszem a sütés-főzésben sem vagyok elveszve. 🙂 Főzni leginkább olaszos ételeket szoktam, sütni pedig kelt tésztás kalácsokat. Bár ebből a pár sorból nem derül ki, de ismerőseim szerint jó a humorom. 🙂 Szeretném megtalálni a párom, mert „a boldogság csak akkor az igazi, ha van kivel megosztani”.
 
Bodor Pèter
47èves Kecskemèti kedves úr 36èves mosolygós Kecskemèti hőlgyel komoly szándèkkal udvarolna.Èn 78kg,ès 178cm magas vagyok.A hőlgy legyen átlagos,vagy molett.a számom 06203674834.
 
Miki
Sziasztok! Én teljesen egészséges vagyok, de úgy gondolom,hogy mindenkinek jár az esély 🙂 Ha van kedve valakinek beszélgetni, az írjon 🙂 [email protected]
 
Georg Havelland
Keresek egy helyes nöt, ü. 40, aki alkalmilag tarsàgot, kiàndulàst ès kapcsolatot szeretne tartani. Tisztelettel Gyuri
 
Szűcs Màrta
Üdv mindenkinek. Màrti vagyok.53 éves 168 magas duci alkatú barna szemü vörös hajú Özvegy vagyok. Egyenlőre ismerkednék leveleznék [email protected]
 
Zimmer Zoltán
Deréktól lefelé béna de erős felsőtestű, kerekesszékkel önállóan közlekedő hölgy lehetőleg fényképes levelét várom. Pest megyei, enyhébben sérült, sportos, diplomás férfi vagyok. A távolság számomra nem okoz problémát. Írj bátran – soha nem lehet tudni! 🙂
 
Hevesi Gábor
46 évesen depresszióval élek, és érdekel a párkapcsolat. Szedek gyógyszereket, és tudatosabb a viselkedésem.
 
Hegyes Györgyi
59 éves pedagógus vagyok. Járókerettel közlekedem csípőprobléma miatt. 2019-ben veszítettem el a férjem, aki egészséges, ép férfi volt, és feltétel nélkül elfogadott. Évek óta egyedül élek, a tanítás teszi ki a mindennapjaikat. Szeretnék egy intelligens, mélyérzésű, együttérző társat. Köszönöm.
 
Barta Lili
gyok 23 éves. Megváltozott munkaképeségű vagyok. Szeretném megtalálni párom akinek szimpatikus vagyok és elfogad olyannak amilyen vagyok. Szeretek:sétálni, kirándulni, zenét hallgatni, filmezni stb.. Dolgozok 3 éve. Szüleimmel élek. Molett vagyok. Szolnok megyei Tiszaroffon élek. 173cm magas vagyok. Facebookon is még lehet találni. Barta Lili néven. 28-42ig keresem a párom.
 
János
Szia! János vagyok, nem tudok róla, hogy bármi bajom lenne. Budapestről vagy közeléből keresnék szeretetet adni tudó 45-55 éves vékony vagy átlagos hölgyet. Én 59 vagyok. Számomra nincs jelentősége, ha enyhén mozgás vagy hallássérült vagy. Van autóm és munkahelyem. A többit privátban.
 
Sinkó Mihály
Szia kedves rendes hölggyel ismerkednék pest megyéböl írj smst vagy hívj a 06702848017 szàmon köszi Misi
 
Hegedüs Pèter
Mozgáskorlátozott 50-eshölgy társaságát keresem. Dunaujvárosban lakom
 
Telkes Viktor Gyula
48 éves vagyok, 180 cm magas, 67 kg. Hölgy társamat keresem Budapest-Vác-Dunakeszi-Kemence térségből 20-36 éves korig. Telefonszámom 30/012-5506, facebook telkes viktor gyula , email cimem:[email protected] skype:telkesviktor92
 
P.Péter
Sziasztok, keresem azt a nőt akivel kölcsönösen boldogok lehetünk. Igaz idáig hosszú az út de dolgozzunk rajta! Mozgássérült vagyok és ötven múltam. Talán éppen itt vagy..
máj 7. 2023. 8:12
 
Tengerdy László
Sziasztok! Laci vagyok, 49 éves, mozgássérült férfi. Elsősorban társat keresek az oldalon, de ha csak barátság alakul ki köztünk, az sem baj számomra. Amit a betegségemről tudni érdemes, hogy Chron betegségnek hívják, ez az ízületeimre húzódott, és egy kalapácsgerinc is kialakult mellé, csak hogy ne legyek féloldalas. Ennyit a bajaimról, ezt is csak azért, mert az első kérdés ez szokott lenni. A külsőmről… Barna haj, barna szem, 175-178 cm magasság, 55 kilogramm testsúly… (Igen, vékony vagyok, ennem kéne…) és a híresztelés ellenére, nem hasonlítok Alain Delon-ra. Fiatalabbak kedvéért, Brad Pittre sem. Még fiatalabbak kedvéért Dwayne Johnsonra sem. Bár, aki ez utóbbira vágyik, az már nem az én korosztályom, valószínűleg. Mit mondhatnék magamról még? Őszintén? fogalmam sincsen. Ha kíváncsi vagy, keress meg bátran, szívesen mesélek Na de kit keresek? Jó kérdés. Egy társat. Egy korban nagyjából hozzám illő NŐ személyében. Valakit, aki mellet jó felébredni reggel. Akibe szorult némi humor, van véleménye, elképzelése a világról… És nem kell, hogy ez az elképzelés olyan legyen, mint az én elképzelésem. Vitázni is nagyon jó egy másik emberrel, míg tiszteljük egymás véleményét, és személyét… A külsőd… Mondjuk legyen barna a hajad, vagy fekete. Esetleg szőke, de ha vörös… istenem, van ez így… De tudod mit? Azt hiszem, nem ez a lényeges. A paramétereim leírtam, ha úgy gondolod, akár össze is illhetünk, keress bátran. Ígérem, nem harapok. Csak ha szeretnéd… 😉 Állapotod, és bőrszíned is mellékes. Levelezünk, beszélgetünk, fényképet cserélünk… És meglátjuk, alakul-e szimpátia köztünk. Viber: 70 255 74 héthét mail: tengerdy kukac gmail pötty hu. (Nem elírás. HU a vége.)
máj 5, 2023. 5:19
 
Nagy Zsolt
Szia szép estét! Budapesti vagyok 60 éves vagyok. Kis testi hibával, de dolgozom, sportolgatok. 58-tól keresem párom, komoly kapcsolat reményében, többit majd levélben, személyesen, messengeren. [email protected]
9 ápr 2023. 16:14
 
Erős János
Csendes, őszinte, kedves lányt keresek, aki türelmes hozzám és megért engem, az sem baj ha van gyereke, tapasztalt csak szeressen engem és támogasson érzelmileg mert nagyon magam alatt vagyok
8 ápr 2023. 14:16
 
 
Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok 43 éves csendes összinte vidám természetü Korban hozzám illő társat keresek hosszú távú kapcsolatban gondolkodom aki szintén elfogad és házasodni akar akivel megtudom osztani örömeimet érzéseimet
5 ápr 2023. 11:18
 
Sebestyén István
Budapesti független férfi keres komoly kapcsolatot vidám vidám természetű vagyok van lakásom autó motor a többit meg beszéljük puszi István
29 márc 2023. 19:28
 
Mészáros Márk
Sziasztok én egy olyan lányt keresek aki látássérűlt mert én is az vagyok 22 évestől 26 éves korig baja közelében ha szimpatikus vagyok akkor csak írj nyugottan szabad időmben szeretek zenét halgatni misére járni és a vallásos tartalmú dolgokat szóval ilyen lányok is érdekelnek.
28 márc 2023. 12:43
 
Sebestyén István
Budapesti férfi független nem dohányzom van lakásom autó motor 13,kr,Ben lakom 176/78,keresek hölgyet egy gyerek nem gond M.06707855933, István 😎
28 márc 2023. 08:43
 
Kovács Zoltán
Zoltán vagyok Miskolcon lakom 32 éves vagyok Komoly kapcsolatot keresek hölgy személyében. Miskolcon belül keresem a párommat.
27 márc 2023 18:30
 
Fehérvári Istvánné
Sziasztok barátokat keresek ismerkednék 48 éves vagyok most hirtelen enyi
26 márc 2023. 22:26
 
Mészáros Márk
Sziasztok én egy olyan lányt keresek 22 évestől 26 éves korig aki megérti, hogy látássérűlt vagyok és szeretne komolykapcsolatot szabadidőmben szeretek zenéthalgatni és segíteni a házkörűl.
25 márc 2023. 17:02
Sziasztok! 40 éves alopéciás – kopasz – átlagos testalkatú, nő vagyok. Keresem a barátomat, társamat egy intelligens, humoros férfi személyében. M.
25 márc 2023. 11:41
 
László Kovács
Vidám természetű, 72 éves járás hibás, nyugdíjas, egyedülálló férfi élettársat keres.
25 márc 2023. 00:41
 
Lacika
Keresem masik felemet .Aki rlfogad.Morovics Laslo neven. fent vagyok a facbukon .Aki elfogad es meg becsül és szeret.Kor 35 ev. tol 45 ig Hivast fogadok:06308549780 hivjatok
24 márc 2023. 16:53
 
Menyhárt Katalin
Kati vagyok, 42 éves. Levelező társat keresek.
23 márc 2023. 19:35
 
Mursa Bertalan Borisz
33 èves vagyok derèktol lefelèle nem Tudok semit Mèg de keresem a párom aki meg Ismserked ne egy ijen szemèlyel Az idö meg gyogyit mindent 28-37 korig bárki vel legyen homora jo szituált ès persze vsak saját magát Adja
22 márc 2023. 13:14
 
telkes viktor
40 éves gyermektelen ,nem dohányzó,gyerekcentrikus vagyok,nem iszok,nem dohányzok,nem kábitózok,gyerekem nincs lehetsz autista,gyengénlátó .vonaton dolgozok ,lehet gyereked nem akadály kereslek 20-35 éves korig pest-komárom-budapest környékről szob-vác-dunakeszi-zsámbék környékről
22 márc 2023. 10:40
Barta Lili
Sziasztok! Lili vagyok 23 éves szolnok megyei Tiszaroffon lakom.173 cm magas, molett de teszek róla hogy lefogyjak. Szolid, csendes vagyok. Szeretek :sétálni, zenét hallgatni, kirándulni stb. Megváltozott munkaképességű vagyok. Dolgozok 3 éve. Akinek szimpatikus vagyok nyugodtan írhat. Köszönöm.
21 márc 2023. 12:31

szita antal
szevasztok sorstársaim.75 lves kortalan,mül bbal egyedül élő férfi vagyok.sorstársnőket keresek beszélgetésre,szoros barátságra.06 20 3224865.visszahivlak.puszi toni
19 márc 2023. 14:57
 
Lukács György
Sziasztok Gyuri vok!Egerböl 46multam,enyhe fokú fogyatékos vagyok,szivesen ismerkednék barátkoznék,vidàm természetű kedves aranyos lányal.korban hozzám ilö szintén Egri vel szép napot,várom űzőjüket ímél cimemre
17 márc 2023. 09:31
 
Bartha Mária
Sziasztok! Bartha Mária vagyok 54 éves , mozgáskorlátozott. 18 éves koromban Lyme kórral diagnosztizáltak, kullancs terjeszti., kezelésben részesültem, annyira gyógyultam, hogy önellátó vagyok és dolgozom , bal lábamra sántítok. Pest megyében lakom..Ha fel keltettem valaki figyelmét kérem írjon. Üdv: Marika.
16 márc 2023. 17:39
 
Bartha Mária
Sziasztok! Marika vagyok 54 éves , mozgáskorlátozott. 1987 ben Lyme korral diagnosztizáltak kullancs terjeszti , bal lábamra sántikok . Örkény – ben lakom , dolgozom . Egyedülálló vagyok őszinte, megbízható, kórban hozzám illő őszinte, megbízható társam keresem. Üdv: Marika.
15 márc 2023. 14:16
 
József
Sziasztok, én egy 35 éves mozgássérült férfi vagyok, aki a magányosabb napok elűzéséhez levelezőtársat keres.
15 márc 2023. 06:57
 
 
Óvári Maria
Sziasztok! Marika vagyok. Enyhén fogyatékkal élek. Öszinte vagyok csendes meg bízható. Néha idegesítő vagyok de nem mindig. Imádok takarítani! Sétálni kirándulni stb. 43 éves vagyok.
11 márc 2023. 12:48
 
Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok 43 éves csendes összinte megbízható keresem a korban hozzám illő hasonló korú társam egy srác aki elrabolná a lány szivét
10 márc 2023. 14:32
 
Olyan lányt – nőt keresek aki budapesten szeretne élni (vagy már itt él), tanulni, dolgozni de nem talál lakást vagy nincs hol laknia, vagy egyszerűen elege van a bulihelyeken, tárkeresőkön megforduló idiótákból, és normális embert keres. Sok szabadidőm van a munkám miatt, magamról annyit: szeretek utazni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert. Kérlek, hogy ha normális kapcsolat kialakítása nem cél, akkor ezt is írd meg esetleg lehet barátság vagy akármi is.,,,,,,,, .2018.03.06.-án stroke-ot kaptam,korlátozottan tudok beszélni,nehezen tudok kommunikálni. Ettől függetlenül ha bármiben tudok segíteni,bárkinek szívesen ha kicsit korlátozottan is.köszönöm a türelmét és megértését. Életkor: 43
8 márc 2023. 17:49
 
Tóth Zoltán
Sziasztok! 51 éves vagyok, látás sérült. Szeretnék egy olyan hölggyel megismerkedni, aki így is elfogadna. Szeretek olvasni, beszélgetni, kirándulni, meg még jónéhány dolgot. Természetesen, más fogyatékossággal élő hölgyet is elfogadok, nemcsak látás sérültet, és senkit sem a külseje alapján fogok megítélni, a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak, és, hogy jókat tudjunk beszélgetni, az már fél siker, azután úgyis együtt döntjük el, hogy mi lesz belőle. Aki meg szeretne ismerni, írjon nyugodtan.
7 márc 2023. 21:32
 
Kiss László
Sziasztok. Elnézést azoktól,akik nem találtak meg ,de az előző email címemről kimaradtf egy szám. Küldöm a jó email címet. 28 éves jó megjelenésű,enyhén járáshibás,informatikát tanult fiatalember vagyok.Lányokkal ismerkednék 32 éves korig Pest és Heves megyéből,akár barátság,kirándulás vagy komoly kapcsolat céljából.
7 márc 2023. 10:42
 
Tábori Dénes
Sziasztok Dénes vagyok 43 éves csendes összinte megbízható keresem az hozzám illö hasonló korú gondolkodásu társat
4 márc 2023. 19:05
 
Tomi_21
Sziasztok! Tomi vagyok Vas-megyéből, 21 éves, súlyosan mozgássérült, de nagyon kedves, vicces és jófej. Keresem azt a lányt, akit szerethetek.
2 márc 2023. 18:06
 
 
Márta Tibor Károly
[email protected]
72éves, nyugdíjas építész vagyok, aki 1970.-benszármazott el Szegedről. 2009.-ben megözvegyültem, de azóta is szeretnék ismét „Társaslénnyé” válni. Hobbim a zenés diabemutatók(prezentációk) számítógépes szerkesztgetése mindenféle témakörben.
27 febr 2023. 09:10
 
Ádám
[email protected]
Sziasztok! Oxigén hiánnyal születtem. Meglátszik a mozgásomon , meg a beszédemen . Ismerkedni szeretnék lányokkal/nőkkel. 28 éves vagyok
25 febr 2023. 07:28
 
Szabó Sándor
[email protected]
Szeretnék megismerkedni hallássérült lánnyal egyedül álló vagyok vereben lakom Fejér megyében 58kg vagyok hajam fekete szemem kék 163 cm rokkantnyugdíjas 47 éves vagyok nőtlen vékony testalkatú puszi Sanyi
23 febr 2023. 23:27
 
Viven Andorka
[email protected]
Sziasztok! Pár napja regisztráltam itt Ansorka Vivien néven, ahol le írtam a történetemet. Aki szeretne kapcsolatba lépni velem, az kizárólag csak Viven Andorka fb profilomon tud el érni. 🙂 Sajnos ezen a profilon el írtam a kereszt nevem 🙂
19 febr 2023. 17:17
 
Olga
Kedves sorstársak, vagy nem sorstársak 🙂! Negyvenéves nő vagyok, pszichiátriai betegséggel élek, nem vagyok leszázalékolva, önellátó vagyok, egyetemi végzettséggel rendelkezem. Elsősorban olyan férfit keresek, akinek hozzám hasonló problémái vannak, de mindent megtesz azért, hogy a lehető legteljesebb életet élhessen. Szeretek kirándulni, táncolni, főzni, nevetni 🙂. Ja, és szeretem a gyerekeket is, szóval nem akadály 🙂!
19 febr 2023. 00:30
 
 
László
[email protected]
17 febr 2023. 17:25 DU

 
Ansorka Vivien
[email protected]
én egy életvidám 28éves 17 voltam mikor agyvérzésem volt, egy születési agyi aneorizmám volt,emiatt lebénultam,kerekesszékbe kerültem.szeretem a zenét,szellemileg épp vagyok.szeretek összebujjni,csókolozni a párommal.
16 febr 2023. 20:10
 
Jeczó István (Steve)
[email protected]
33 éves autista férfi vagyok, keresem olyan hölgyek ismeretségét, akik szívesen beszélgetnének velem. Kedvenc témaköreim: filmek, színészek, zene.
16 febr 2023. 17:52
 
Kiss László
[email protected]
Sziasztok. 28 éves jó megjelenésű enyhén járáshibás fiatalember vagyok.Lányokkal ismerkednék 32 éves korig,Pest és Heves megyéből.
15 febr 2023. 14:54
 
Geszti Szilárd
Sziasztok ! 49 éves diplomás egyedülálló debreceni pasiként ismerkednék . Alapvetően, a munkamániámat leszámítva egészséges vagyok, ha bármi testi és/vagy személyiségi hibád van, az egy esetleges kapcsolatban természetesen nem gond. 2 éve veszítettem el páromat, akinek egy baleset során mindkét lábát s fél karját amputálták 2010ben, így pontosan tudom milyen a sérült élet Ha gondolod, hogy szeretnél ismerkedni, várom hogy írj, vagy hívhatsz is nyugodtan: 0630/993-1415 Szép napot kívánva: Szilárd
12 febr 2023. 09:47
 
Littván Krisztián
Sziasztok senki nincs itt jelenleg…?
10 febr 2023. 21:38
 
Littván Krisztián
Sziasztok 46 èves önellátó rokkant de jó kedèlyű fèrfi vagyok.Szivesen ismerkednèk fogyatékos hölgyel…
10 febr 2023. 19:15
 
Jövö
Iványi Henrietta részére küldöm email cimem. [email protected]
5 febr 2023. 18:05
 
orosz András
Hit nélkul lehetetlen élni.
5 febr 2023. 15:25
 
Morovics lLaszlo
Kedves lanyok!!!Én nagyon aranyos srac vagyok.Pest-megyében lakom Százhslombattan. .A korom 43 éves.Értelmoleg. serult.Meg. talaltok facbukon Morovics laszlo nevel fent vagyok.Itt a. Számom hivást varok 8 ora tol 15. orá ig 06308549780 .Kot 35 ev. töl 44ig Imelcimem;laszlomorovics@,gmail.com.BOLDOG SZERETNEK LENNI!!
2 febr 2023. 20:43
 
Morovics lLaszlo
Sziasztok lányok. .!Komoly kapcsit keresek .Aki. elfogad.Korom 43 eves.Kor 35 év.töl 44ig .Aki mer kapcsolatot. termteni velem.Lehec ép sérült.Elérhetösegem:06308549780
2 febr 2023. 20:32
 
Iványi Henrietta
Szia! Autista vagyok, ami a kommunikációs és szociális nehézségekben, túlérzékenységben nyilvánul meg, ha lenne kedved ismerkedni, beszélgetni akkor írj!
1 febr 2023. 18:33
 
Mészáros Márk
sziasztok szeretnék megismerkedni gyengén látó lánnyal mert én is vak vagyok és nagyon vágyok egy tartós kapcsolatra.
1 febr 2023. 15:19
 
Mészáros Márk
sziasztok keresem a társamat látássérült vagyok és nagyon vágyok egy tartós kapcsolatra nagybaracska közelében élek a szüleimmel és a fiútestvéremmel.
31 jan 2023. 18:37
 
Mészáros Márk
kedves lányok és hölgyek én látássérűlt vagyok mészáros márknak hívnak és szeretnék társat keresni hosszútávú komoly kapcsolatora 22 és 30 éves korik nagybaracska közelében.
31 jan 2023. 16:16
 
Dávid Illés Csaba
Szia szép estét! Budapesti 51 éves vagyok. 170cm 50kg. Nagyfokú gerinc ferdülés miatt púpos vagyok mozgásban nem zavar csak kűlsőbe. Egyedűlállo vagyok 5 orás részmunkaidőbe dolgozom,dohányzok,nem iszok alkoholt,gyerekem nincs. Hosszú távra keresem barátnőm szabadidő kellemes eltöltésére. Öltözködés hétköznapi. Budapestől esztergomig tudok utazni dunaharaszti-sopron is belefér Volánbusz elvisz bárhova. Sport kerékpár időjárástól függetlenül napi szinten (kivéve onos eső) Csaba
29 jan 2023. 11:15
 
Szabadi Julianna
Julika 68 éves Dunaújváros félig merev a bal lábam egy baleset miatt molett ápolónő vidám házias Magas mackós jó humorú Úr levelet várja rendezett háttérrel
28 jan 2023. 09:39
 
 
 
Lakatos zsolt vagyok sajna telefon csere miatt nem voltam elérhető bocsi azoktól akik hívtak.már elérhető vagyok06205578978 sz enyhén fogyatékos vagyok egyedül élek szeretnék magam mellé egy társat aki így eltudna fogadni saját lakása rendel kezem köszi a meg értés sziasztok
26 jan 2023. 10:41
 
Nagy Gábor
Majd a randin kiderül.
26 jan 2023. 10:32
 
Szabó Sándor
Szeretnék megismerkedni hallássérült lánnyal egyedül álló vagyok vereben lakom Fejér megyében 57kg vagyok vékony hajam fekete szemem kék 163 cm rokkantnyugdíjas 47 éves vagyok nőtlen vagyok nem iszom alkoholt nem dohányzom telefonon számom 06 306167594 csak SMS-t várom puszi Sanyi
20 jan 2023. 11:09
 
Kiss László
Budapesti 39 éves 174 cm magas átlagos testalkatú dolgozó testépítést, úszást, kerékpározást, kirándulást kedvelő budapesti káros szenvedélyektől mentes hűséges kedves férfi ismerkedne 20-60 év közötti Budapesti vagy vidéken élő hölggyel szabadidő kellemes eltöltéséhez melyből akár a későbbiekben komoly kapcsolat vagy házasság és családalapítás is lehet. Kérésre fényképet tudok küldeni magamról ! Gyermek nem akadály. Tel: 0670 301 40 04, Email: [email protected]
19 jan 2023. 19:37
 
Mark Flores
Mark Flores vagyok, Franciaországban élek, és itt szeretnék találkozni az élettársammal.
17 jan 2023. 17:29
 
Mark Flores
Mark Flores vagyok, alázatos, művelt, felelősségteljes, szórakoztató.
17 jan 2023. 17:14
 
Tomi
Kedves mindenki! Kifejezetten sportos, 49 éves, Németországban élő, ép(és halló), egyedülálló férfi vagyok. Ismerkednék siket/nagyothalló, illetve enyhén mozgáskorlátozott, odaadó, fiatal lánnyal-fiatalabb hölggyel aki nyitott a külföldre költözésre. Magyarországon Balatonon tartózkodom, de mobil vagyok. Szeretettel: Tomi
16 jan 2023. 17:18
 
Szilvásy József
[email protected]
Józsi vagyok,Kecskeméti,176 magas,75 kiló,házias,nemiszom alkoholt soha.Keresem hozzám illő társam komoly kapcsolatra.Mozgássérült vagyok,bicegek a jobb lábamra.
16 jan 2023. 15:35
 
Zsigmond Roland
[email protected]
Keresem hozzám illő, Miskolci, Miskolc környéki páromat, akivel színesebbé tudnánk tenni a hétköznapjainkat. Email címem: [email protected]
14 jan 2023. 22:22
 
Balogh János
Szia. Én Heves megyében, Tarnaszentmiklóson élek. 1968 ban születtem, özvegy vagyok. Pszichiátriai betegségem van. Szeretnék szeretni újra,megismerni hasonló betegséggel küzdő hölgyet, mert rossz egyedül.
10 jan 2023. 22:40
 
Jo
Keresem, tarsam, lelki társam, Hetero férfi vagyok! Egyedül nem jó!
10 jan 2023. 06:36
 
Ölbei László
[email protected]
Sziasztok.Pécsen élek,Lacinak hívnak 51 éves vagyok.Társat keresek tartós kapcsolat céljából.183cm magas vagyok kék szemű rövid barna haj. [email protected]
8 jan 2023. 18:27
 
Szabó Miklós
Szabó Miklósnak hívnak, 47 éves vagyok és egy lakóotthonban élek. Elektromos keresszékkel közlekedem. Délutánonként szívesen ismerkedek és beszélgetek emberekkel. Elérhetőségeim. Facebookon: Szabó Miklós, Skype: szabomiki74
8 jan 2023. 15:52
 
Ölbei László
Sziasztok.Én Pécsen élő 51 éves férfi vagyok.Szeretnék egy megértő páromat,társamat keresem.Van egy betegségem:Epilepszia.Aki el tudna fogadni ezzel,az megtisztelne.183cm magas vagyok,kék szemű,rövid barna haj. E-mai:[email protected]
7 jan 2023. 14:57
 
Laszlo
Olyan lányt – nőt keresek aki budapesten szeretne élni (vagy már itt él), tanulni, dolgozni de nem talál lakást vagy nincs hol laknia, vagy egyszerűen elege van a bulihelyeken, tárkeresőkön megforduló idiótákból, és normális embert keres. Sok szabadidőm van a munkám miatt, magamról annyit: szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert. Kérlek, hogy ha normális kapcsolat kialakítása nem cél, akkor ezt is írd meg esetleg lehet barátság vagy akármi is.,,,,,,,,pusszancs .2018.03.06.-án stroke-ot kaptam,korlátozottan tudok beszélni,nehezen tudok kommunikálni. Ettől függetlenül ha bármiben tudok segíteni,bárkinek szívesen ha kicsit korlátozottan is.köszönöm a türelmét és megértését. Életkor: 43
7 jan 2023. 11:02
 
Szilvásy József
[email protected]
Társat keresek Kecskeméti 50-es hajadon hölgy személyében. Többit személyesen.Tel06/70 67 17 981
3 jan 2023. 08:09
 
Bajzik Attila
[email protected]
Attila, vagyok 54-éves Budapesten élek nyugdijas. Keresem páromat tartós kapcsolat céljából. Magamról anyit még, hogy vidám, szeretni tudó, családcentrikus férfi vagyok. Elérhetoségem: Email :[email protected] várom.
2 jan 2023. 10:03